Pytania początkującego
Moderator: #helion#
Re: Pytania początkującego
ciekawy jestem jakich modeli używacie jako priestów konnych?
najlepiej z jakimiś linkami, w prawdzie mam już 3 ale wszyscy piesi:)
najlepiej z jakimiś linkami, w prawdzie mam już 3 ale wszyscy piesi:)
po pierwsze Luthor Huss
po drugie Gamezonowy http://cytadela.pl/cgibin/shop?info=gz0214&sid=623e6307
Po trzecie... tu się jeszcze zastanawiam Albo będe coś skubał z konnego kapitana alpo poszukam Konnego Valtena
Tyle
po drugie Gamezonowy http://cytadela.pl/cgibin/shop?info=gz0214&sid=623e6307
Po trzecie... tu się jeszcze zastanawiam Albo będe coś skubał z konnego kapitana alpo poszukam Konnego Valtena
Tyle
Lutor i Huss są raczej dosyć rzadko w przyrodzie i na allegro spotykane:)
Ale chyba jak tylko się pojawi będę musiał licytować.
A masz tego priesta gamezona? Bo koń jest w takiej pozie ,że zastanawiam się czy nie przewraca modeli obok siebie w oddziale.... Poza tym jak się prezentuje w oddziale konny? masz GW konnych?
Ale chyba jak tylko się pojawi będę musiał licytować.
A masz tego priesta gamezona? Bo koń jest w takiej pozie ,że zastanawiam się czy nie przewraca modeli obok siebie w oddziale.... Poza tym jak się prezentuje w oddziale konny? masz GW konnych?
Poza priesta z gz jest odpowiednia na boki nic nie wystaje tylko konik ma za długi ogon (nie da się dobrze ustawić 2giego ranku) Wyjsciem by była jakaś skałka albo maksymalne wysuniecie figurki na podstawce. Ew mogę wysłać jego zdjęcie (niestety tylko z moją reiksguardią.
Owszemmati.pl pisze:ten ksiądz, to GZ ? nawet ładny
I że gamezone i ze ładny
Mogą strzelać z dwóch i oczywiście maja -1 do hita. Szefu z powtarzalnym pistoletem strzela 4 razy minus oczywiście też obowiązuje. Multishot nie oznacza 3 strzałów (np kusze emoelfów), 2 pistolety = 2 strzały.
Pytanie można było by zadać w "Pytania początkującego"
Sa!nt: Przeniesione ostatnio mam coś dużo roboty przy sprzątaniu forum.
Pytanie można było by zadać w "Pytania początkującego"
Sa!nt: Przeniesione ostatnio mam coś dużo roboty przy sprzątaniu forum.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Ta maszynka jest traktowana jako Dogs of War i zwyczajnie zabiera slot RARE. Jeśli masz miejsce, ochotę i model to używaj...sprawdza się szczególnie na armie z dużą ilością piechoty (skaveni, orki). No i bardzo ładni się prezentuje.