You'll Never Walk Alone !!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
ja wlasnie chcialem napisac ze od dzisiaj juz jej nie kibicuje, ile kurwa można robic z siebie debila... to tak jak przegrac w WFB z nie wiem... BelgiąChory pisze:Nikt nie jest za Wisłą?![]()
W sumie dzisiaj bym się nie wychylał jakbym jej kibicował.
no no... Wisła też tak myślała...thurion pisze:ja wlasnie chcialem napisac ze od dzisiaj juz jej nie kibicuje, ile kurwa można robic z siebie debila... to tak jak przegrac w WFB z nie wiem... BelgiąChory pisze:Nikt nie jest za Wisłą?![]()
W sumie dzisiaj bym się nie wychylał jakbym jej kibicował.
http://www.youtube.com/watch?v=8tL1RE0Mc20Fanatyk pisze:Polonia Warszawa.
Turion nie kracz bo w tym roku może byc różnieja wlasnie chcialem napisac ze od dzisiaj juz jej nie kibicuje, ile kurwa można robic z siebie debila... to tak jak przegrac w WFB z nie wiem... Belgią
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Jest drugie dno tej wypowiedzi Łukasz, mianowicie pedał z Myślenic. Nawet w Kazachstanie obcokrajowców zbiera się w sród tych, którzy życzą sobie 200-500 tyś. Euro.thurion pisze: ja wlasnie chcialem napisac ze od dzisiaj juz jej nie kibicuje, ile kurwa można robic z siebie debila