Myślę że to trochę przegięcie pały przez tego użytkownika.Wątek wiadomości: NIE ŻYJESZ KURWO
Od: masza
Wysłano: 4 lip 2009, o 22:34
Do: Pawian
Wiadomość
TY PEDALE ZAJEBANY ZDYCHAJ ZA TO KUREWSTWO Z JAKIEGO SIĘ NARODZIŁEŚ
Usuń wiadomość
:(
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- marcus_cheater
- Oszukista
To pewnie jakiś debil, który ma 5 innych kont. Nie warto się przejmować, ale jak najbardziej warto o tym napisać.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Nie mów że nie wiesz kim jest maszamarcus_cheater pisze:To pewnie jakiś debil, który ma 5 innych kont. Nie warto się przejmować, ale jak najbardziej warto o tym napisać.
- marcus_cheater
- Oszukista
Nie wiem. Ale po tym jak się wypowiada, to chyba osobą o niskiej kulturze osobistej.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Skoro wszystkie konta są z jednego adresu to nie można mu zbanować IP?
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"
VMS jest zbyt cwany. On ma 5 kont na 5 roznych komputerach
Ale wszystkie podłączone pod ten sam modem
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"
Stupid question, but VMS - co to za jeden?
Aha. Rozumiem.Nehan pisze:wegetarianstudio
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
E tam... Po prostu tata go mocno kochał. Czasem nawet parę razy na dzień.Skavenblight pisze:VMS był z pewnością bity... nawet parę razy za mocno w głowę.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Już to sprawdzali. Ziemko gdzieś o tym pisał.maciek_89 pisze:a jaką macie pewność że to właśnie on?
Niech któryś z administratorów to sprawdzi, czy to to samo ip
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
a ktos go rozszyfrowal w koncu ile ma lat itp? bo czasami jak go czytasz to masz wrazenie " 6 lat ma i juz tak sie posługuje internetem..."
taa jasnetedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
I jeszcze kobiety obrażaFatynak pisze:same kurwy i frajery na tym forum się wypowiadają
Idioci byli, są i będą moi drodzy. Zawsze znajdzie się jakiś popapraniec który będzie starał się zaistnieć czy połechtać swoje ego poprzez obrażanie innych.