Taaa... I żeby można brać 4 armaty i dwa tanki od razu drugie imperium.krusk pisze:Ja bym chciał aby:
2.Zrobili taki tank
Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
Moderator: Hoax
Re: Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
No nie. Ale kończąc już ten offtop i wishlist, tak naprawdę siłę tej armii w 7ed będziemy mogli ocenić po pojawieniu się nowego booka. Na warseerze jeszcze większe zamieszanie niż na naszym forum w tym temacie, wiec trzeba brać jakieś 60% poprawki na to co oni tam wypisują.archeolog pisze:swego czasu, jak czytałem gotreka zabójce skavenów była chyba akcja jak kroili z nuln
jakies części i plany ludzkich maszyn parowych ALE NIE UDAŁO IM SIE:P
Jeszcze jedno- czołgom u szczurków mówimy stanowczo nie .
Ostatnio zmieniony 26 lip 2009, o 14:29 przez cobra651, łącznie zmieniany 1 raz.
Kretozordowi i podobnym też
-
- Chuck Norris
Czemu? Skaveny dysponują taką technologią,że zbudowały by czołg, a kretozorda stworzyły
Bo szczurki staną się mega przepakowaną armią, która stanie się najbardziej znienawidzoną przez graczy i zajmie miejsce demonów, a tego by przecież nikt niechciał (przynajmniej zwolennicy Rogatego )
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Chodzi o to, że albo gadacie coś takiego po raz enty który nic nie wnosi, albo wdajecie się w jałowe dyskusje. Ja nie pytam się o wasze marzenia senne,albo domysły tylko o konkrety i terminy.Z tego co wiem jest w temacie. Poszukaj sę. A szczurki PRAWDOPODOBNIE wyjdą w listopadzie.
Ps. A samemu nie dasz rady poszukać? Za rączkę Cię wezmę, chodź.
pozdro poświczcie
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
i jak tu nie offtopować zwolennicy rogatego chcą być pakerną armią, inaczej po chu im złosieszcze plany zniszczenia imperium itp poza tym mam ochote jechać na turniej na 2k+ i mieć ciut większy start do demonów niez obecnie (vc da sie pojechac;p).
Niech zniosą zasade na weapon teams, dorzuca verminlorda;p i troche odświeżą armie
to wystarczy i spokój już niewolnicy bo nie będzie spaczenia
Niech zniosą zasade na weapon teams, dorzuca verminlorda;p i troche odświeżą armie
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
To zacznij ćwiczyć to może dasz radę z Demonami.
pozdro
pozdro
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
-
- Chuck Norris
Jak śmiesz! Niewolnik ktory nimi handluje( pozdro )! Milcz!
Zgadzm się z Tobą Archolog . Necromanter wiadmo tylko tyle, że armia Skavenów wyjdzie być może na jesieni. Nie możemy być niestety pewni w 100 % jakie nastąpią w niej zmiany, bo tego pewnie samo GW nie wie. Pamiętać należy również, że na ten rok planowane były wcześniej nowe edycje Bestii i TK, zatem nie wiadomo czy któraś z tych armii nie przeskoczy jeszcze naszych szczurków i nie wyjdzie wcześniej.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
W takim razie gratuluje 23 stron offtopu. Archeolog marzyć może każdy.
pozdro
pozdro
Ta GW nie będzie wiedziało aż do wyjścia AB.cobra651 pisze: Nie możemy być niestety pewni w 100 % jakie nastąpią w niej zmiany, bo tego pewnie samo GW nie wie.
Już nie długo to stworzą smoka-szczura,szczuro-gryfy i szczurzą inwokacje.Rogatyszczur pisze:Czemu? Skaveny dysponują taką technologią,że zbudowały by czołg, a kretozorda stworzyły
Napiszcie z łaski swojej na czym polegają przegięcia demonów.Necromanter pisze:Na ta tym polegają foraChodzi o to, że albo gadacie coś takiego po raz enty który nic nie wnosi, albo wdajecie się w jałowe dyskusje. Ja nie pytam się o wasze marzenia senne,albo domysły tylko o konkrety i terminy.
archeolog pisze:i jak tu nie offtopować zwolennicy rogatego chcą być pakerną armią, inaczej po chu im złosieszcze plany zniszczenia imperium itp poza tym mam ochote jechać na turniej na 2k+ i mieć ciut większy start do demonów niez obecnie (vc da sie pojechac;p).
Dzięki staram się jak mogeNecromanter pisze:W takim razie gratuluje 23 stron offtopu. Archeolog marzyć może każdy.
pozdro
A szczerze to ten temat to jeden wielki offtop bo jeszcze nic z kanałów nie wyszło .
-
- Chuck Norris
Aaa! Troll! Idź do orków, a nie. Bo nie mamy dokładnych informacji, obrazisz się oplujesz, zbluzgasz bo ci goblina nie daliśmy? Plotki to plotki- nigdy nie są wiarygodne.
Archeolog a nie sorry chodziło ogólnie napisałeś to ze startem do demonów a mi się troszkę spieszyło. Ponawiam pytanie.
Czemu? I tak nic nie zmieni jej z armii ilościowej na jakościową.cobra651 pisze:Bo szczurki staną się mega przepakowaną armią, która stanie się najbardziej znienawidzoną przez graczy i zajmie miejsce demonów.
A czołg/kretozorda można zrobić 0 - 1.
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
A na zawodach będzie impeium na 2 tanki to czemu nie skaveni??krusk pisze:Czemu? I tak nic nie zmieni jej z armii ilościowej na jakościową.cobra651 pisze:Bo szczurki staną się mega przepakowaną armią, która stanie się najbardziej znienawidzoną przez graczy i zajmie miejsce demonów.
A czołg/kretozorda można zrobić 0 - 1.
Ostatnio zmieniony 27 lip 2009, o 09:41 przez Mr. Hyde, łącznie zmieniany 1 raz.
A czy ja mówiłem o jakieś takiej zmianie? Logiczne jest że szczury pozostaną armią idącą w ilość a nie w jakość. Kwestia jednak w tym, że po jakiś uber zmianach i wprowadzeniu nowych rodzajów jednostek, jak również ślicznych wzorów fiigurek, nasi rodacy (szczególnie ci młodsi) rzucą się na tą armię i znów będzie wylew graczy chcących wygrać za wszelką cenę, tym razem skaweńskich na turniejach. Przypomina mi się tutaj sytuacja z WE w 6edycji, gdy byłem świadkiem bitew tej armii, gdzie mało nie dochodziło do rękoczynów lub gościu mający grać przeciwko WE widząc tą armię po raz kolejny na stole mówił pass (a przegrał już tego dnia 3 walki z innymi WE) i nawet nie rozkładał figurek. A przecież WE wcale nie były najmocniejszą armią. Czesto jeszcze w naszym kraju zapomina się żę to tylko zabawa i że nie gramy o przysłowiowe złote majtki. Dlatego nie chciałbym aby szczury były kolejną przegiętą w jakiś sposób armią, bo mamy już dość graczy DC i VCetów, których parcie na szkło wydaje mi się śmieszne.