Moderacja.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Moderacja.
Mam przyjemność poinformować panów [i panie, jeśli jakieś tu zaglądają], że od dziś moderuję forum WFRP. Wszelkie prośby, groźby, zażalenia proszę kierować do tego tematu
Pozdrawiam
Pozdrawiam
kobieca ręka terroru włada już coraz większą ilością działów
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
jak to mawiał Yarpen:
"Zaraza..."
"Zaraza..."
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Mam sprawę techniczną do Moderatorów tego działu, a mianowicie
kiedyś był w tym temacie temat o wałkach i przekrętach w później pierwszej edycji, czyli błędy twórców, niedociągnięcia oraz o tym "jak to możliwe że gość na obrazu ma dwa wielkie miecze, tarcze i sporo innego sprzętu" podczas gdy ja dostaje w dupę od goblinów a chciałbym być tez potężny.
temat chyba sie nazywał "Masakratorzy w rpg i wielkie smoki"
nie mogę tego tematu znaleźć, a chciałbym trochę w nim poczytać bo był tam ciekawy felieton jednego z graczy o tym jak poprowadzić nie przegiętą sesje ale z dawką adrenaliny itp. itd. Jestem w fazie rozkręcania swojej sesji i potrzebuje tych informacji.
Czy istnieje jakaś historia tzw "base date story" na tym forum ? żeby można było odzyskać baze mysql i url w zapisie html bądz phpbb 2 xlt, można by było w przypadku pierwszego odzyskać kod liniowy i przekonwertoać do zwykłego zapisy w systemie html skąd już banalnie przenieść wszystko w "base date" i do notatnika. W drugim przypadku było by więcej roboty o tyle że phpbb22 nie jest obsługiwane przez wszystkie nośniki i kompresory służąłce do zapisu 0101 bądź 01234, ale da się to zrobić za pomocą programu formy: Unicaff Microsoft X-Conventer 4.1 + bądź zwykłym dekoderem kodu cyfrowego.
dało by się to zrobić?
kiedyś był w tym temacie temat o wałkach i przekrętach w później pierwszej edycji, czyli błędy twórców, niedociągnięcia oraz o tym "jak to możliwe że gość na obrazu ma dwa wielkie miecze, tarcze i sporo innego sprzętu" podczas gdy ja dostaje w dupę od goblinów a chciałbym być tez potężny.
temat chyba sie nazywał "Masakratorzy w rpg i wielkie smoki"
nie mogę tego tematu znaleźć, a chciałbym trochę w nim poczytać bo był tam ciekawy felieton jednego z graczy o tym jak poprowadzić nie przegiętą sesje ale z dawką adrenaliny itp. itd. Jestem w fazie rozkręcania swojej sesji i potrzebuje tych informacji.
Czy istnieje jakaś historia tzw "base date story" na tym forum ? żeby można było odzyskać baze mysql i url w zapisie html bądz phpbb 2 xlt, można by było w przypadku pierwszego odzyskać kod liniowy i przekonwertoać do zwykłego zapisy w systemie html skąd już banalnie przenieść wszystko w "base date" i do notatnika. W drugim przypadku było by więcej roboty o tyle że phpbb22 nie jest obsługiwane przez wszystkie nośniki i kompresory służąłce do zapisu 0101 bądź 01234, ale da się to zrobić za pomocą programu formy: Unicaff Microsoft X-Conventer 4.1 + bądź zwykłym dekoderem kodu cyfrowego.
dało by się to zrobić?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
He-he, gdzie nie wejdę to Natalio moderujesz. Normalnie spisek jak nic. Jak tak dalej pójdzie to wylądujesz w "radzie 13"
pozdro z Komo.
pozdro z Komo.
"JAH RASTAFARAI-SIGMAR HELDENHAMMER EMPEROR I!!!"
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jakoś-takoś RPGowa odsłona BP umknęła wcześniej mojej uwadze ;P
pzdr.600
pzdr.600