Ż.
Moderator: Barbarossa
pedant bitwy nie wygrywa? moznaby polemizowac. najczesciej ma go bsb ze sporm save i strachem. bez wbicia rany nie da sie go przekrecic terrorem.Scimitar pisze:Starczy trafić na kometę, Black Horror itp. i d..... Hotek nie jest tak straszny, a płaczą na niego ci co rzucali czary na zylionie kości i się dziwią że padł dublet. Jak grałem z Żabą na Master Blasterze, to jego wiara w Hotek (jeszcze wtedy ją miał) zaowocowała stratą smoka - cóż nie było dubletu a kostek za wiele też nie zostało na dispelNie wspomnę, że Stasiu radośnie odparowywał Żabie kolejne oddziały pomimo asysty Hoteka. Jest to fajny przedmiot, ale nie do końca...
Tak samo jak pendant - zazwyczaj płaczą na niego właściciele Stardragonów czy Bloodków, którzy nagle odkryli, że nie są w stanie czegoś przejechać, co burzy ich światopogląd. Przedmiot mocny, ale też da się przeciw niemu grać.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
To prawie jak Wraith'yGarG pisze:mała ilość, słaby T, słaby Sv, niska siła.
To są minusy tej armii, jako całość działa bardzo dobrze dlatego napisałem wczesniej ze DE to świetnie napisany podręcznik.To prawie jak Wraith'yOne też są nędzne- mała ilość, słaby WS, słaby T, brak SV, niska siła, marna In oraz LD. Kiepskim argumentem jest powoływanie się na statystyki. IMO chodzi o całość jaką prezentuje armia i jak wszystko ze sobą współgra oraz uzupełnia się.
zboostować może nie, ale uważam ze to jedna z najbardziej klimatycznych armii w WFB.kurcze, to armia dla klimaciarzy, trzeba ją zboostować
Jankiel pisze:Bo daje większy komfort rzucania czarów z dużej ilości kości.Fajnie jakby zostal wytlumaczony ten zapis