Pytania początkującego
Moderator: #helion#
Re: Pytania początkującego
U dwarfów slot rare, u imperium slot hero i rare. Gdzieś miałem wydrukowane zasady tej maszyny ale nie chce mi się o tej porze szukać. Jestem pewny na 90%
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Swego czasu używałem 25 Spearmen i sprawowali się całkiem całkiem. Raz nawet powstrzymali ST szarżującego na nich (fart co nie miara ale czy też szczęście nie sprzyja zwycięzcom?)
Mortar i rakietnica na szczurki zawsze się przydadzą.
Mortar i rakietnica na szczurki zawsze się przydadzą.
Generalnie cicho szaro ale jak wyjdzie to z kanałów to coś czuje że wszystkie vampirki i demonki zaraz poleca do sklepow kupować szczury lepiej zawczasu się sposobić ...wychodzisz na 1 dziale i 2 mortarach a w rarze 2x rakietnica i powinno być dobrze
Boisz się tylko wykopywaczek bo masz dużo pkt w maszynach.......Is ta stawiałbym w miejscu wykopania może właśnie tych spearmenów z kapłanem.......
Boisz się tylko wykopywaczek bo masz dużo pkt w maszynach.......Is ta stawiałbym w miejscu wykopania może właśnie tych spearmenów z kapłanem.......
1 - tak mają multiple
2 - po ruchu nie mają kar za ruch
3 - proszę na przyszłość nie zakładaj tego typu tematów bo mamy od tego osobny temat
4 - temat do przeniesienia
2 - po ruchu nie mają kar za ruch
3 - proszę na przyszłość nie zakładaj tego typu tematów bo mamy od tego osobny temat
4 - temat do przeniesienia
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Empire Army Book pisze:"Rod Of Power
At the end of each magic phase (yours and enemy's) you can save up to three unused power/dispel dice from the pool and store them in the rod. At the beginning of each successive magic phase (yours and enemy's), roll a dice. If the result is equal or higher to the number of dice stored, add them to the power/dispel pool, if the result is lower than the number of dice stored they are lost. "
Taki ból. Autor fajnie napisał, że można z pool'u przenieść do 3 kości, ale zapomniał, że w 7 edycji magowie nie dodają power dice'ów do pool'a tylko trzymają je przy sobie.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.