Woodstock '09
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Woodstock '09
a ja znam ogromna tajemnice, jaka jest całodobowy, z winem bez kolejki
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"
Siemadero, dzisiaj spędziłem na Woodstocku kilka godzin, grając, śpiewając i dobrze się bawiąc. Z lasów dobiegają krzyki w stylu "Na******lamy" i "O ku*wa, kto się zrzygał"
Jak widać scena już stoi, w gotowości jest tez wioska Kriszna i "ogródek" piwny, ludzi jeszcze nie ma dużo, póki co około 10 obozów.
Pozdro Pamelson
Jak widać scena już stoi, w gotowości jest tez wioska Kriszna i "ogródek" piwny, ludzi jeszcze nie ma dużo, póki co około 10 obozów.
Pozdro Pamelson
Ostatnio zmieniony 4 sie 2009, o 14:34 przez Pamela, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
No i oto Dibuś wrócił z Broodstoku Nie myłem sie od wczoraj , BA nawet nie rozczesąłem kłaków mych wspaniałych po Koncercie Korpiklaani ... MASAKRA !! ... Ale ja nie śmierdze - Ja pachne Klimatem !! .
Jak wrazenia po Przystanku ?? W 400 tysięcznym tłumie udało mi sie spotkać Kose i Gremlina , a w pociagu wracałem z jakimiś batlowcami z Częstochowy (nie wiem - nie znam)
Jak wrazenia po Przystanku ?? W 400 tysięcznym tłumie udało mi sie spotkać Kose i Gremlina , a w pociagu wracałem z jakimiś batlowcami z Częstochowy (nie wiem - nie znam)
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
ogólnie spoko. Super, że spadł deszcz, tak to mogłem podejść sobie pod scene na ostatni koncert, bo ogólnie to nie chciało mi się łazić w tym tłumie spoconych ludzi
piwo tańsze o 30gr. niż rok temu, i tutaj plus dla Lecha.
Chociaż to nie był mój najlepszy woodstock, ale było bardzo pozytywnie.
A Gremlina tez miałem okazje spotkać, baaa nawet jechać z nim w samochodzie
Było super, nawet pomimo tego, ze w coś wdepnął
piwo tańsze o 30gr. niż rok temu, i tutaj plus dla Lecha.
Chociaż to nie był mój najlepszy woodstock, ale było bardzo pozytywnie.
A Gremlina tez miałem okazje spotkać, baaa nawet jechać z nim w samochodzie
Było super, nawet pomimo tego, ze w coś wdepnął
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Pomijając powrót (bylem czwarty raz ale takiej masakry w pociągach powrotnych ani ja ani mój kumpel który byl już 7 razy nie widzieliśmy) byl to kolejny udany woodstock
Zespoly też nie rozczarowaly; Caliban dal bardzo dobry koncert, występ Guano Apes byl zdecydowanie najlepszy. Szkoda mi tylko występu Korpiklaani, gdyby nie deszcz i dwu godzinna obsuwa koncert móglby być o wiele atrakcyjniejszy, a tak byly na nim tylko grupki najbardziej zagorzalych fanów. Poza tym wydaje mi się że panowie z Finlandii mogli ulożyć lepszy plan koncertu.
Zespoly też nie rozczarowaly; Caliban dal bardzo dobry koncert, występ Guano Apes byl zdecydowanie najlepszy. Szkoda mi tylko występu Korpiklaani, gdyby nie deszcz i dwu godzinna obsuwa koncert móglby być o wiele atrakcyjniejszy, a tak byly na nim tylko grupki najbardziej zagorzalych fanów. Poza tym wydaje mi się że panowie z Finlandii mogli ulożyć lepszy plan koncertu.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ten Łódstok zaliczyłbym do najfajniejszych, na których byłe, gdyby nie drobny zgrzyt na koniec. Po Guano Apes zaczęło padać, zaliczyłem wywrotkę, a dzisiaj się dowiedziałem, że po raz kolejny uszkodziłem wiązadło i łąkotki w lewym kolanku.
PS. superowe koncerty Guano i Clawfingera.
PS. superowe koncerty Guano i Clawfingera.
Oka, zmniejszyłem foty.
Wood jak zawsze był super, w sumie od piątku do poniedziałku spałem jakieś 8 godzin, spotkałem masę ludzi (także battlowcow), przez trzy noce skakałem pod scena co spowodowało masakryczny spadek mojej wagi o 1,5km co przy mojej posturze wygląda jak bym nie miał brzucha.
Pozdro dla wszystkich którzy byli
Wood jak zawsze był super, w sumie od piątku do poniedziałku spałem jakieś 8 godzin, spotkałem masę ludzi (także battlowcow), przez trzy noce skakałem pod scena co spowodowało masakryczny spadek mojej wagi o 1,5km co przy mojej posturze wygląda jak bym nie miał brzucha.
Pozdro dla wszystkich którzy byli
Tak, bylo naprawde super, szkoda tylko ze Don Carlos zagral na samym koncu, bo musialem juz spadac. Na jakas godine Guano Apes sie zalapalem, a jesli o nich chodzi - ktos pamieta jak nazywala sie ta ich nowa piosenka, ktora zagrali?
@warseeker
Clawfinger gral zdaje sie z plejbeku
@warseeker
Clawfinger gral zdaje sie z plejbeku
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Z tego co pamiętam zagrali przynajmniej dwie nowe piosenki niestety nie pamiętam tytułówArqueek pisze:ktos pamieta jak nazywala sie ta ich nowa piosenka, ktora zagrali?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Re Dibo: Tak, 20 lat wyzwolonej Polski.
Impreza ogien :) Pogoda dopisala najlepiej od paru lat. Niestety nie zalapalem sie na Owsiaka skaczacego na fale ;( ale podobno widok niesamowity ;)
Alkohol tanszy o 30gr? Mi sie wydawalo ze Tyskie w zeszlym roku bylo po 2.80zl.. Ale moja pamiec jest zawodna wiec nie bede sie sprzeczal. Ale kolo browarow zawsze grane byly rockoteki, a w tym roku jakies gowno puszczali caly czas dla dresow i dredziastych. Komercyjne jedzenie = maly wybor i nie dalo sie targowac. Pomyslu z zetonami nawet nie bede komentowal ;P No niestety od strony organizatorskiej ten Woostock byl z dupy. Kumpla przed Woodstockiem nawet pod namiot samochodem nie chcieli wpuscic i trzeba bylo ostro kombinowac. Ale przynajmniej w kolejce do oddawania krwi nie stalem dlugo :)
Na koncerty nie chodzilem wiec nie wiem jak bylo ;P moze poza Carrantouhillem i 40to leciem.. Ale profesjonalne jeziorko do blotka bylo w tym roku ;) masa lasek, no i LECH do picia <ok> Chociaz nie obeszlo sie tez bez picia paskudnego wina ;>
Jesli chodzi o pociag powrotny to kumpel (wschodzaca gwiazda battla ;) Jasiu) zalapal sie z - za przeproszeniem - sraka na wizyte w kibelku, ale ze miejsca nie bylo nigdzie to mial dwoch kibicow w srodku + kilku na zewnatrz ;))
PS: Skads Ty Krzysiu to zdjecie wyhaczyl :-)
Impreza ogien :) Pogoda dopisala najlepiej od paru lat. Niestety nie zalapalem sie na Owsiaka skaczacego na fale ;( ale podobno widok niesamowity ;)
Alkohol tanszy o 30gr? Mi sie wydawalo ze Tyskie w zeszlym roku bylo po 2.80zl.. Ale moja pamiec jest zawodna wiec nie bede sie sprzeczal. Ale kolo browarow zawsze grane byly rockoteki, a w tym roku jakies gowno puszczali caly czas dla dresow i dredziastych. Komercyjne jedzenie = maly wybor i nie dalo sie targowac. Pomyslu z zetonami nawet nie bede komentowal ;P No niestety od strony organizatorskiej ten Woostock byl z dupy. Kumpla przed Woodstockiem nawet pod namiot samochodem nie chcieli wpuscic i trzeba bylo ostro kombinowac. Ale przynajmniej w kolejce do oddawania krwi nie stalem dlugo :)
Na koncerty nie chodzilem wiec nie wiem jak bylo ;P moze poza Carrantouhillem i 40to leciem.. Ale profesjonalne jeziorko do blotka bylo w tym roku ;) masa lasek, no i LECH do picia <ok> Chociaz nie obeszlo sie tez bez picia paskudnego wina ;>
Jesli chodzi o pociag powrotny to kumpel (wschodzaca gwiazda battla ;) Jasiu) zalapal sie z - za przeproszeniem - sraka na wizyte w kibelku, ale ze miejsca nie bylo nigdzie to mial dwoch kibicow w srodku + kilku na zewnatrz ;))
PS: Skads Ty Krzysiu to zdjecie wyhaczyl :-)
Się ma się kumpli, oni mają swoich kumpli i tak to leci.Cosmo pisze: PS: Skads Ty Krzysiu to zdjecie wyhaczyl
Szmyt mi podesłał, a ponoć od Twojego "nickownika" przez "K" dostał.
Sorry, nie wszystko dam radę obskoczyć, na razie użeram się z turniejami WFB.Cosmo pisze: No niestety od strony organizatorskiej ten Woostock byl z dupy.
HAHAHAHAHA no to fffpyte bo ja należałem do "Młodego Centrum" mało tego zapisałem sie tam razem z moją dobrą qmpelą Kasią Talarczyk która była starościną u mnie na roku i do tego pamiętam konferencje w Krakowie i potem Warszawie (z Tomaszem Lisem) kiedy Pomysł na "Projekt : Polska" dopiero sie rodził a w wyborach samorządowych pomagałem troszke sztabowi "Młodzi Razem"Pawełek pisze:dokładnie to organizacja/stowarzyszenie Projekt: Polska, naszym projektem jest np. Razem 89 czy Przestrzeń Miasta, w których smyczkach też wiele osób łaziło.Dibo pisze:Organizacja "Razem 89" ??
Czcij Koze !!
Dibo pisze:HAHAHAHAHA no to fffpyte bo ja należałem do "Młodego Centrum" mało tego zapisałem sie tam razem z moją dobrą qmpelą Kasią Talarczyk która była starościną u mnie na roku i do tego pamiętam konferencje w Krakowie i potem Warszawie (z Tomaszem Lisem) kiedy Pomysł na "Projekt : Polska" dopiero sie rodził a w wyborach samorządowych pomagałem troszke sztabowi "Młodzi Razem"Pawełek pisze:dokładnie to organizacja/stowarzyszenie Projekt: Polska, naszym projektem jest np. Razem 89 czy Przestrzeń Miasta, w których smyczkach też wiele osób łaziło.Dibo pisze:Organizacja "Razem 89" ??
hehehe, ja też należałem do MC, i po reformie do P:P oczywiście, śmieszna sytuacja, bo Kasia też była na festiwalu, szkoda, że się na nią nie natknąłeś
z tego co piszesz, to jestem chyba młodszy od Ciebie, bo powiedzmy, że do stowarzyszenia należe od 1,5 roku. Pewnie dużo się zmieniło, zapraszam więc do koła Krakowskiego