Gorbad Ironclaw (by ARBAL)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Świetna praca
Najbardziej mi się podoba pancerz i metaliki w ogóle, zadrapania są świetne, skóra też bardzo w porządku. Jedynie nie podoba mi się skóra na dziku oraz brązowe elementy (tak jakoś mało rozjaśnień mają). Poza tym wszystko reprezentuje sobą wysoki poziom
Najbardziej mi się podoba pancerz i metaliki w ogóle, zadrapania są świetne, skóra też bardzo w porządku. Jedynie nie podoba mi się skóra na dziku oraz brązowe elementy (tak jakoś mało rozjaśnień mają). Poza tym wszystko reprezentuje sobą wysoki poziom
Świetne malowanie, na plus zasługuje żółty na pancerzu - naprawdę dobrze ci wyszedł.
Znalazłem jednak coś co mnie razi w oczy - kamyk na podstawce, przejście jest zbyt ostre, ale możliwie że wygląda to tylko tak na zdjęciach
Znalazłem jednak coś co mnie razi w oczy - kamyk na podstawce, przejście jest zbyt ostre, ale możliwie że wygląda to tylko tak na zdjęciach
Ostatnio zmieniony 8 lip 2008, o 21:09 przez Adamdo, łącznie zmieniany 1 raz.
Czerwony pancerz jest świetny, ogólnie bardzo fajne malowanie, tylko rzeczywiście trochę sztucznie wygląda ten kamień na podstawce. Przyczepię się jeszcze do żółtego pancerza na głowie dzika. Moim zdaniem wygląda tak jakoś sztucznie i plastikowo. Po prostu patrząc na ten fragment pancerza nie widzę potężnej, ciężkiej blachy, tylko pomalowany kawał plastiku. Być może to tylko moje odczucia, ale tak właśnie moim zdaniem to wygląda.
Ale patrząc na całokształt pracy, należą się duże brawa
Ale patrząc na całokształt pracy, należą się duże brawa
Łee nie no pancerz to jak z podrecznika tylko kamień lipny ale to da rade poprawic. Bardzo udana praca!!
Czemu odkopujesz stare tematy?? Jesli masz pytanie odnosnie malowania to do innego dzialy , a nowy temat zakladasz dopiero po sprawdzeniu czy takowy juz nie istnieje.