a Pomiechówek, Legionowo ? chyba trochę bliżej niż Poznań.My już w planie mamy wywiezienie wszystkich Warszawskich, Plockich i Włocławskich stołów do Łodzi i to i tak za mało.
DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Mozecie zaznaczyc Polconowi ze kazdych 2 graczy to 80zl do ich kieszeni. Moga załatwic z tych 80 stół za 15-20zł. Czysty zysk
Przepraszam, że marudzę, ale dalej nie wiem jak mam to zrobić.Furion pisze:Chcę zrobić akredytację indywidualną na sobotę i niedzielę. Jak? Który rodzaj akredytacji mam wziąć?
W razie W - czy będzie możliwość płacenia i rejestracji przy wejściu?
pozdrawiam
Furion
można jak co roku na polconie zniżka was nie zbawi, a płacicie po prostu jak wejście na dwa dni konwentu na miejscu. Ja co roku zajeżdżam na polcon na 4 dni i nie patrze na zniżki czy nocleg. Zawsze na sali wspólnej dobrze się śpi [zielona góra, wcześniej warszawa ;] zawsze była miła ochrona czy to wódkę z nimi wypić, czy coś, a smerfy czy jedi i inne elfy nie panoszą się tak bardzo jak myślicie, więc np. Dudi nie martw się o nocleg ].
za sobotę-niedzielę płaci się na miejscu. Żeby zaklepać miejsce w akademiku trzeba wysłać maila na adres akredytacyjny jak wcześniej pisałem.
A licky boom boom down!!!
- morgan10005
- Falubaz
może do 400 luda dobijecie?!
Czyli przy opłacie za sobote-niedziele miejsca do spania na sali miedzy tymi dnia nie trzeba jakos specjalnie zaklepywac?b_sk pisze:za sobotę-niedzielę płaci się na miejscu. Żeby zaklepać miejsce w akademiku trzeba wysłać maila na adres akredytacyjny jak wcześniej pisałem.
zajrzyj na koniec pierwszego posta w tym temaciePrzybyl pisze:Ja ponawiam pytanie, które ktoś już zadał - jest jakaś aktualna lista wszystkich zespołów?
A ja chciałbym sie spytac czemu nie ma SNOT III skoro został zgłoszony razem ze SNOT II? i było to zanim pękł limit 60 drużyn?
jakie rezerwowe... na DMP nie moze byc pojecia druzyna rezerwowa
jak sie podejmuje organizacji DMP to nie ma wyjscia... i pozostaje tylko "zesraj sie a nie daj sie"
a wyjsc jest wiele, chocby wymuszenie na orgach Polconu ze 5zl z wejsciowek jest dla was, jesli sie nie da podwyzszenie wejsciowki o 5zl - i tak kazdy przyjedize...
za tak pozyskane 1500zl macie brakujace stoly + moze troche terenow...
jak sie podejmuje organizacji DMP to nie ma wyjscia... i pozostaje tylko "zesraj sie a nie daj sie"
a wyjsc jest wiele, chocby wymuszenie na orgach Polconu ze 5zl z wejsciowek jest dla was, jesli sie nie da podwyzszenie wejsciowki o 5zl - i tak kazdy przyjedize...
za tak pozyskane 1500zl macie brakujace stoly + moze troche terenow...
Snot III jest na miejscu 13.Rzymek pisze:A ja chciałbym sie spytac czemu nie ma SNOT III skoro został zgłoszony razem ze SNOT II? i było to zanim pękł limit 60 drużyn?
A licky boom boom down!!!
A bardzo przepraszam za moje gapiostwo
Jak dla mnie to, że chłopaki zwiększyli limit do 300 osób to i tak dużo. Na poprzednim DMP również był taki limit, a drużyn było mniej. Trzeba wspierać Ośmiornicę, ale z głową.
Za to organizatorom Polconu to należy puścić solidną wiązankę... sprawy akredytacyjne/mailowe to żenada.
Pozdrawiam
Lucas
Za to organizatorom Polconu to należy puścić solidną wiązankę... sprawy akredytacyjne/mailowe to żenada.
Pozdrawiam
Lucas
wydaje mi sie ze na 63 zespołach zgłoszonych si enie skonczy ; )