Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
-
- Plankton
Niezwykli
Ja uważam że jestem trzepakiem do trzepania dywanów. Wilce ubolewam że minałem sie z powołaniem, ciągle czuje ze nie robie w zyciu tego co powinienem. Do tego lubie jeść keczup
zapraszam do dyskusji
zapraszam do dyskusji
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Zapodasz jakieś fotki?Skavenblight pisze:A ja, żeby zmienić swoje nudne ja, zamierzam sobie kupić erotyczny strój pani sędzi na allegro - różowa mini z napisem "guilty" to jest to.
Na razie niestety jestem tylko puchem marnym.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
http://www.allegro.pl/item173625528_hit ... mgirl.html
Niestety wtedy nie miałam kasy, ale pewnie jeszcze pojawi się na allegro
Myślałem o fotkach, jak już kupisz ten strój...Skavenblight pisze:http://www.allegro.pl/item173625528_hit ... mgirl.html
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A wtedy to na pewno się pojawiąraf pisze:Myślałem o fotkach, jak już kupisz ten strój...Skavenblight pisze:http://www.allegro.pl/item173625528_hit ... mgirl.html
[i dopiero wtedy tak naprawdę Warszawa stanie się turniejową stolicą Polski!]
Wlasciwie.. Ja mysle, ze jednorazowo wejsciowke o pare zeta mozna podwyzszyc na ten cel.
I fakt, sam bym do stolicy pojechal grac wtedy (;
I fakt, sam bym do stolicy pojechal grac wtedy (;
Wreszcie skończyłyby się po turniejach narzekania na sędziowanie!!
No ale może to mieć też negatywny skutek - gracze nagle masowo zaczną zapominać zasady i będą ciągle domagać się "interwencji" A jak postanowisz sobie kiedyś zagrać, to ustawi się kolejka rzucających challenge
Jakby co, zaklepuję pierwszy miejsce
No ale może to mieć też negatywny skutek - gracze nagle masowo zaczną zapominać zasady i będą ciągle domagać się "interwencji" A jak postanowisz sobie kiedyś zagrać, to ustawi się kolejka rzucających challenge
Jakby co, zaklepuję pierwszy miejsce
Na Slaanesha, weźcie czasem wstańcie od figurek i poszukajcie sobie dziewczyny
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Mam wrazenie ze ten jeden post moze lepiej wplynac na popularyzacje Mordki niz seria artykulow w WD ;p