Najlepszy Oddział w Grze
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Najlepszy Oddział w Grze
Mały mag na piechotę z lustrem jest mistrzem challangów ^^p.
oddział zombi tak na oko 20 na początek z do wskrzeszaniem przez wampiry i WS 7 oraz ze sztandarem jakby tak grać w ciul długo wreszcie mógłbyś zesrać rzuty i zabić malutko tych panów no a oni mają 3szetegi przewage sztandar i kał
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
Zgodzę się z przedmówcami, 21 slavów z muzykiem to najlepsza inwestycja w tej grze.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
7 oddziałów harpi
zombie za 4 punkty o ile się myle masz undead(unbreakable+immune) nie ma lepszego blokera ciągle się upieram się przy swoim
potem pod względem skuteczności jest dobrze złożony oddział exeków tylko im brakuje jeszcze kogoś kto mógłby dać im immune
potem pod względem skuteczności jest dobrze złożony oddział exeków tylko im brakuje jeszcze kogoś kto mógłby dać im immune
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
Etam. Chaos Dwarfickie Hobgobliny są bardziej gięte.warkseer pisze:Szczurze slavy, bo za 40 pkt masz ich 20 A do tego, jak uciekają, to inne oddziały mają ich w dupie, bo nie są w stanie wzbudzić paniki.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
na kamieniu siedzi skink...he can do anything
- petronikus
- "Nie jestem powergamerem"
to wszystko co napisaliscie to tak naprawde mały chu... w porównaniu z Hammersami +rune of battle +BtB chłopaki mają 7CR i trzymają linie dodatkowo stubborn z przerzutem
eee tam takie sobie a poza tym BsB a nie btb nie są tacy świetni za to oddział 20 ng z łukami muzykiem i 3 fanoli too jest cośpetronikus pisze:to wszystko co napisaliscie to tak naprawde mały chu... w porównaniu z Hammersami +rune of battle +BtB chłopaki mają 7CR i trzymają linie dodatkowo stubborn z przerzutem
To jej powiesz, że za 10 lat sprzedaż te figurki(jak są w dobrym stanie dobrze pomalowane) jakiemuś kolekcjonerowi starych figurek za półtora raza tyle za ile za nie zapłaciłeś!Janiszek pisze:Moja stara jak sie dowie ile wydałem na ludziki
Koszmarnie jest być kucharzem na służbie bogów chaosu:
- Nurgl je tylko ser pleśniowy i kiszoną kapustę
- Khorne uwielbia posiekane na plasterki, krwiste steki
- Slaanesh kocha babeczki przygotowywane w ogniu namiętności
- Tzeenth jest za zmianami więc ogłosił strajk głodowy
- Nurgl je tylko ser pleśniowy i kiszoną kapustę
- Khorne uwielbia posiekane na plasterki, krwiste steki
- Slaanesh kocha babeczki przygotowywane w ogniu namiętności
- Tzeenth jest za zmianami więc ogłosił strajk głodowy
Poza tym, że uciekają od byle czego, a jeszcze fanatyki w nich w padną z powrotem to jest kosmos.Glorfindel13 pisze: eee tam takie sobie a poza tym BsB a nie btb nie są tacy świetni za to oddział 20 ng z łukami muzykiem i 3 fanoli too jest coś
- petronikus
- "Nie jestem powergamerem"
na pewno jedną z lepszych rzeczy w wfb są krasnoludzkie organki-zawsze mi sie spłacały z nawiązką-po prostu siewca śmierci. i tylko 120pkt
Pomimo faktu, że gram zielonymi pokurczami to uważam, że GIGANT (chaosu) z ASF WYMIATA!!! Wszystko bierze na klatę i do tego jest adrenalinka zawsze czy uda mu się zgnieść generała przeciwników czy ten najpierw zada mu ranę :p