Da się wszystkich złożyć jako kuszników, masz dwa opcje sklejenia albo wojownicy ze spearami albo kuszole.Prowokator pisze:Tzn. jak kupie pudło z 16 warkami to przerobić ich wszystkich na kuszników? Czy tylko tą 10?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: Yudokuno
Da się wszystkich złożyć jako kuszników, masz dwa opcje sklejenia albo wojownicy ze spearami albo kuszole.Prowokator pisze:Tzn. jak kupie pudło z 16 warkami to przerobić ich wszystkich na kuszników? Czy tylko tą 10?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
no przecież ja Was pomorduję - usiąść i płakać. Misie, od czego jest spell check?!Tularian pisze:On już tak maPowiem Ci ,że na początek sporzydkuj kasę na 10 kuszników [...]
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Od tego, żeby go "sporzydkowywywać"?Yudokuno pisze:no przecież ja Was pomorduję - usiąść i płakać. Misie, od czego jest spell check?!