1 * Tomb King @ 279 Pts
Casting Order (x1); General; Great Weapon; Shield
Armour of the Ages [35]
Golden Ankrha [45]
Cloak of the Dunes [20]
1 Liche Priest @ 165 Pts
Casting Order (x1); Hierophant
Dispel Scroll [25]
Hieratic Jar [25]
1 Liche Priest @ 165 Pts
Casting Order (x1)
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
1 Liche Priest @ 165 Pts
Casting Order (x1)
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
3 Skeleton Chariots @ 120 Pts
3 Skeleton Chariots @ 120 Pts
14 Skeleton Heavy Horsemen @ 300 Pts
Spear; Light Armour; Shield; Standard; Musician
War Banner [25]
1 Champion @ [14] Pts
2 Tomb Swarm @ 90 Pts
13 Skeleton Warriors @ 127 Pts
Bow; Musician
1 Champion @ [10] Pts
9 Skeleton Warriors @ 95 Pts
Bow; Musician
1 Champion @ [10] Pts
5 Carrion @ 120 Pts
1 Tomb Scorpion @ 85 Pts
1 Tomb Scorpion @ 85 Pts
1 Tomb Scorpion @ 85 Pts
1 Bone Giant @ 220 Pts
2ndWeapon; Heavy Armour
1 Screaming Skull Catapult @ 110 Pts
Skulls of the Foe
Casting Pool: 2
Dispel Pool: 5
Models in Army: 64
Total Army Cost: 2331
TK - Master Blaster - 2333
Mnie sie podba ,mam jednak jedo ale ;)D: tzn. kawaleria .IMHO kiepawa i wole charioty .Ja na 2,3K gram na 4 x 3 golych chariotach jako wsparcie no i wchodzi wiecej lucznikow (ja bym sie pokusil o jeden wiekszy klocek ,tak ze 20 z FCG ) .
Rozpa podobna do mojej na te pkt. (oprocz kawy oczywiscie
)
Rozpa podobna do mojej na te pkt. (oprocz kawy oczywiscie
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- Shakin' Dudi
- Masakrator
to co zwykle
Te pkt z szkielich zamien na chempiona na rydwanie albo co...cos bardziej przydatnego chocby konie na liczkach/liczce
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Hmm, wygląda zabawnie, ciekawie i mocno. Aż sprawdzę tę rozpiskę zaniedługo. Niedawno kupiłem sobie trzeciego skorpiona (reaperowego), więc nic nie stoi na przeszkodzie.
Tylko kawalerię wywale, bo nie umiem tym świństwem grać![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tylko kawalerię wywale, bo nie umiem tym świństwem grać
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
1) same charioty odpadaja... patrze wtedy a smoka i jedyne co moge zrobic to stealowac tak, zeby nie doszlo do 3 - 4 turyszczurek pisze:Mnie sie podba ,mam jednak jedo ale ;)D: tzn. kawaleria .IMHO kiepawa i wole charioty .Ja na 2,3K gram na 4 x 3 golych chariotach jako wsparcie no i wchodzi wiecej lucznikow (ja bym sie pokusil o jeden wiekszy klocek ,tak ze 20 z FCG ) .
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
2) szkielety w 20 jak dla mnie sa nieprzydatne.... oni nie maja walczyc.. a oginaja i gina lepiej dwa oddzialy niz jeden
to co zwykle Wink Te pkt z szkielich zamien na chempiona na rydwanie albo co...cos bardziej przydatnego chocby konie na liczkach/liczce
1) no coz... to co zwykle.. jak dla mnie krol wymusza gre w tym stylu
2) champion na rydwanach? wydsaje mi sie, ze przeciez one niepotrzebuja championa (ktory musi challange przyjmowac co jest czesciej minusem niz plusem chyba
3) kon na liczce jest wart 2 szkieletow
z checia zagram takiego mirrora;] musi byc z tego ciekawa wymagajaca bitwa;]Hmm, wygląda zabawnie, ciekawie i mocno. Aż sprawdzę tę rozpiskę zaniedługo. Niedawno kupiłem sobie trzeciego skorpiona (reaperowego), więc nic nie stoi na przeszkodzie.
znaczy jesli rada miaa dotyczyc zmiany armii to raczej nieale jednak mam coraz większe wątpliwości co do jakości - w ogóle - TK.
Niby tak ale ja i tak nie trawie kawy1) same charioty odpadaja... patrze wtedy a smoka i jedyne co moge zrobic to stealowac tak, zeby nie doszlo do 3 - 4 tury Confused Confused a taka gra z pewnoscia mi nie odpowieada.... kolejne powody to sylvania na 4 karabinach, ktora nagle mimo swoich 3ddkow staje sie trudnm przeciwnikiem oraz inne tego typu armie (z s7 :/)
Od biedy mozna tez skorpami probowac ubic gore
Masz racje2) szkielety w 20 jak dla mnie sa nieprzydatne.... oni nie maja walczyc.. a oginaja i gina lepiej dwa oddzialy niz jeden Smile
![Laughing :lol:](./images/smilies/ng_lol.gif)
Popieram w 100%3) kon na liczce jest wart 2 szkieletow Smile to jest o 2 szkielety jak dla mnie za duzo ;] i tak jes wolny (szczegulnie w lasach) a ochrona zadna...;]