Przecież to kilka kroków ode mnie
Płochocińska??
Przecież to moja ulica!!
Ja chyba jakiś ułomny jestem że nikogo jescze niespotkałem

Husiat pisze:Może to jeden z nich to ten kumpel z którym się pokłócił...
Zniszczyłeś mi psycheAle gry pokazowej w gimnazjum bym nie zrobil - poza inteligencja mamy tam do czynienia z jakimis joł elo gangstka 13letnimi; cyganeria wszelaka itd. I nie zaryzykowalbym, ze przyjdzie mi jakis taki malolat, myslacy ze w imie systemu edukacji bedzie mogl cala prezentacje rozpieprzyc pseudo zabawnymi tekstami - ja za nerwowy jestem, zbyt agresywny chyba. I by moglo glupio wyjsc (;
Nie największym, ale jednym z większych. Ale to było dawno z 4 lata temu, gdzie liga lokalna osiągała w Legionowie 50kilku graczy.Szczur6 pisze:Już nie wspomne o tym że Legionowo jeszcze do nie dawna Legionowo było największym skupiskiem graczy WFB w Polsce
Ej, tylko nie zadupiu!Gdzie na tym zadupiu ktokolwiek gra w Warmłotka??
Raczej od 16-17, bo siedzą zazwyczaj dłużej tak do 19-20 czasem ciutke dłużej. Co do dojazdu to jeśli mieszzkasz na płochocińskiej to mogę Cie którymś razem podwieźć i tak jade samochodem.Kielon pisze:Jak masz jakieś połączenie z Legionowem, to w piątki są ludzie koło 16-17.Lukiman pisze:No nie,wcale nie zadupie,jak tylko wyjże przez okno to widze jak się krowy pasą-.-
Czyli sugerujecie MOK jeśli chce spotkać graczy jakichś??
Kto by pomyslal, nie? (;Astragoth pisze:i Ty grasz O&G....TruePunk pisze:ja za nerwowy jestem, zbyt agresywny chyba