Pokazowa Bitwa...

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lukiman
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Lukiman »

Grabina??0.o
Przecież to kilka kroków ode mnie
Płochocińska??
Przecież to moja ulica!!
Ja chyba jakiś ułomny jestem że nikogo jescze niespotkałem :shock:

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

ciekawe :P :shock:

jeszcze okaze się, ze się znacie :P
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Husiat
Wodzirej

Post autor: Husiat »

Może to jeden z nich to ten kumpel z którym się pokłócił... :lol:
Bum...!

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

Post autor: Szczur6 »

Husiat pisze:Może to jeden z nich to ten kumpel z którym się pokłócił... :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Raczej chyba nie :wink:
Czym grasz to może rozegramy coś, ja jestem bardzo dyspozycyjny czasowo. Ale ogólnie to polecam granie w MOKu, ale jak się dogadasz z Arkiem Chojnackim (Grabina) to on ma stół 48' w domu, ja jakby co mam 5 stołów 72x48 i jeden 120x48, tyle tylko że aktualnie nie mam gdzie ich postawić :cry: więc wole grać w MOKu (2 stoły 72x48).

Awatar użytkownika
Lukiman

Kosa&Husiat:
wątpie
Szczur
Gram O&G, ale lepiej się przenieśmy na pw :P
TOPIC:
to że znalazłem kogoś kto gra w warmłotka nieznaczy że niemam zamiaru strzelić tej pokazówy(no,teraz chociaż mam z kim^^)także topic nadal aktualny^^

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Czemu uwazam ze podstawowka i gim to zly wybor?

Nie dlatego, ze uwazam ze ludzie w tym wieku nie nadaja sie do grania - tego nie napisalem w zadnym razie; polowa mojego klubu to wiek gimnazjalny (; Sam zreszta tez w gimie sie zainteresowalem WFB.

Ale gry pokazowej w gimnazjum bym nie zrobil - poza inteligencja mamy tam do czynienia z jakimis joł elo gangstka 13letnimi; cyganeria wszelaka itd. I nie zaryzykowalbym, ze przyjdzie mi jakis taki malolat, myslacy ze w imie systemu edukacji bedzie mogl cala prezentacje rozpieprzyc pseudo zabawnymi tekstami - ja za nerwowy jestem, zbyt agresywny chyba. I by moglo glupio wyjsc (;

Awatar użytkownika
Lukiman

Taka inteligentna klasa to u mnie w budzie jest jedna...no może dwie(ale druga to w połowie bo tam właśnie między innymi kolo gra w 40k)także niema się zabardzo co obawiać-oni mają inne zajęcia i pewnie nie przyjdą
Gorzej jest z IQ ogółu...ale ktos się pewnie znajdzie komu się może spodobać...mam taką nadzieję

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Ale gry pokazowej w gimnazjum bym nie zrobil - poza inteligencja mamy tam do czynienia z jakimis joł elo gangstka 13letnimi; cyganeria wszelaka itd. I nie zaryzykowalbym, ze przyjdzie mi jakis taki malolat, myslacy ze w imie systemu edukacji bedzie mogl cala prezentacje rozpieprzyc pseudo zabawnymi tekstami - ja za nerwowy jestem, zbyt agresywny chyba. I by moglo glupio wyjsc (;
Zniszczyłeś mi psyche :lol:
Chociaż myślę, że ja też bym się zdenerwował jakby jakieś 13 letnie joł elo gangsta gówno jakieś głupie teksty waliło.
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

Mój braciszek mimo że sam ma 12 lat zrobił w zeszłym tygodniu bitw pokazową u siebie w szkole, w sumie to nie wiem po co bo i tak już całą szkołę zaraził wcześniej, może tylko po to by podtrzymać zainteresowanie. Oczywiście jak to w życiu jedni się patrzą i pytają inni kombinują jak gwizdnąć figurki a inni próbują się podśmiewywać.
To chyba nie jest taki głupi pomysł ale ja za stary na to jestem :lol: Ale jak ktoś umie z nimi znaleźć wspólny język to czemu nie,

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Szczur6 pisze:Już nie wspomne o tym że Legionowo jeszcze do nie dawna Legionowo było największym skupiskiem graczy WFB w Polsce :D
Nie największym, ale jednym z większych. Ale to było dawno z 4 lata temu, gdzie liga lokalna osiągała w Legionowie 50kilku graczy. :)
Gdzie na tym zadupiu ktokolwiek gra w Warmłotka??
Ej, tylko nie zadupiu! ;)

Wystarczy poszukać, a można się dużo dowiedzieć. W Legionowie regularnie gramy, robimy spotkania klubowe, organizujemy turnije. (chociaż turnieju już dawno żadnego nie było)
Bitwy pokazowe też nie raz już robiliśmy, podczas różnych dni legionowa, czy festynów, gdzie Miejski Ośrodek Kultury, czy też prezydent prosił nas, abyśmy coś zorganizowali dla dzieciaków.

Awatar użytkownika
Lukiman

No nie,wcale nie zadupie,jak tylko wyjże przez okno to widze jak się krowy pasą-.-
Czyli sugerujecie MOK jeśli chce spotkać graczy jakichś??

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Lukiman pisze:No nie,wcale nie zadupie,jak tylko wyjże przez okno to widze jak się krowy pasą-.-
Jak masz jakieś połączenie z Legionowem, to w piątki są ludzie koło 16-17.

Dawid
Chuck Norris

Post autor: Dawid »

@TruePunk
Z tym sie zgadzam sam bym nie zrobil takiej bitwy pokazowej. Przyjda spoko ludzie zobaczyc co sie dzieje, a moga zjawic sie joł gangsta idioci niedorozwinieci umyslowo. Najlepiej pogadac z najlepszymi kolegami i moze sie wciągną mozna ich zaprosic do siebie na chatę i tam zagrac. Ja tak u siebie robilem i znalazla sie zgrana grupka, mala, ale zgrana.
Pozdr!!

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

Kielon pisze:
Lukiman pisze:No nie,wcale nie zadupie,jak tylko wyjże przez okno to widze jak się krowy pasą-.-
Jak masz jakieś połączenie z Legionowem, to w piątki są ludzie koło 16-17.
Raczej od 16-17, bo siedzą zazwyczaj dłużej tak do 19-20 czasem ciutke dłużej. Co do dojazdu to jeśli mieszzkasz na płochocińskiej to mogę Cie którymś razem podwieźć i tak jade samochodem.

Awatar użytkownika
Astragoth

Post autor: Astragoth »

TruePunk pisze:ja za nerwowy jestem, zbyt agresywny chyba
i Ty grasz O&G....
TruePunk pisze: Kazdy gra jak lubi; ale czesc pomyslow nawet matka statystyka powinna z glowy wybijac;p

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Astragoth pisze:
TruePunk pisze:ja za nerwowy jestem, zbyt agresywny chyba
i Ty grasz O&G....
Kto by pomyslal, nie? (;

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Post autor: Zox »

nie zdał animozjii :P
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Obrazek

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

a ja zrobilem pokazówke w gimn, a nawet dwie....trza bylo uciszyc jednego czy dwoch ;) panów ale ogólnie poszlo nieźle bo zrobilem to w godiznach ,,po szkole'' wiec przyszli tylko ci zainteresowani i ktorym sie nazwa wfb odbila po uszach...no i mam teraz 6 graczy w Łęcznej :)

Awatar użytkownika
kenny

Post autor: kenny »

Ja mam podobny problem i podjąłem już akcje w mieście. Zdecydowałem, że nie ma co dzieci przerażać WFB, bo to i duzo kasy schodzi i dopiero po dłuższym czasie fajnie się gra. W związku z tym postanowiłem Zachęcać dzieci do gry w Mordheim. Ta gra ma w sobie naprawde duży potencjał, a można ją traktowac jako dobry początek do WFB, bo zasady są podobne. Mordheim jest stosunkowo tanie i można nieźle pograć.
Spróbuj zrobić to samo.

ODPOWIEDZ