mnie akurat jest zupelnie obojetne, czy bede mial dostep do for klubowych czy nie. z zycia turniejowego wypadlem juz dawno, a cudze rozpy nigdy mnie nie interesowaly. pomijam juz fakt, ze to nudne i szkoda na to czasu
decyzja zalezy tylko od Tomasha, bo to jego dupa
P.S. mam pytanie natury technicznej - czy da sie np. zrobic tak, zeby fora klubowe byly widoczne, ale zeby nie mozna bylo na nie wejsc?
Uprawnienia administratorów
Re: Uprawnienia administratorów
"I fart in your general direction"
Tak, po prostu zrobi się "allow" na dział "fora klubowe" (wtedy można zobaczyć spis for itd.) i "deny" na wybrane fora wewnątrz.Szaman pisze:P.S. mam pytanie natury technicznej - czy da sie np. zrobic tak, zeby fora klubowe byly widoczne, ale zeby nie mozna bylo na nie wejsc?
Zresztą Tobie, Szamanku, to mógłbym nawet systemowo zblokować 350XG
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
no to trzeba by tak zrobic... bedzie wiadomo jakie kluby maja swoje fora.Tomash pisze:Tak, po prostu zrobi się "allow" na dział "fora klubowe" (wtedy można zobaczyć spis for itd.) i "deny" na wybrane fora wewnątrz.Szaman pisze:P.S. mam pytanie natury technicznej - czy da sie np. zrobic tak, zeby fora klubowe byly widoczne, ale zeby nie mozna bylo na nie wejsc?
ano moglbys... moglbys pewnie jeszcze kilka "grozniejszych" akcji wykonac... tylko po co? dla samego lansowania sie wladza? chyba juz za stary na takie glupoty jestes, czas sie ogarnac!Tomash pisze:Zresztą Tobie, Szamanku, to mógłbym nawet systemowo zblokować 350XG
Dobra, zrobione dla dwóch pierwszych podfor klubowych:
- Moria (osoba odpowiedzialna: 4 Karabiny)
- Jeźdźcy Hardkoru (osoba odpowiedzialna: Bless)
Obu poproszę jeszcze o wysłanie oświadczenia mailowego, kiedy już przygotujemy jakąś sensowną jego postać.
Proszę moderatorów for innych klubów o niewysyłanie nam jeszcze PMek w tej sprawie-- Moria i JH są pilotażowo i do testów, niejako "przedpremierowo".
Kolegów adminów proszę o sprawdzenie czy te fora widzą w spisie (ja nie widzę) i czy mogą na nie wejść przez podanie adresu "na pałę" (JH: http://forum.wfb-pol.org/viewforum.php?f=119, Moria: http://forum.wfb-pol.org/viewforum.php?f=159) (ja nie widzę).
No, jak dobrze pójdzie to za parę tygodni nie będe miał już listy podfor na osiem ekranów, hura
- Moria (osoba odpowiedzialna: 4 Karabiny)
- Jeźdźcy Hardkoru (osoba odpowiedzialna: Bless)
Obu poproszę jeszcze o wysłanie oświadczenia mailowego, kiedy już przygotujemy jakąś sensowną jego postać.
Proszę moderatorów for innych klubów o niewysyłanie nam jeszcze PMek w tej sprawie-- Moria i JH są pilotażowo i do testów, niejako "przedpremierowo".
Kolegów adminów proszę o sprawdzenie czy te fora widzą w spisie (ja nie widzę) i czy mogą na nie wejść przez podanie adresu "na pałę" (JH: http://forum.wfb-pol.org/viewforum.php?f=119, Moria: http://forum.wfb-pol.org/viewforum.php?f=159) (ja nie widzę).
No, jak dobrze pójdzie to za parę tygodni nie będe miał już listy podfor na osiem ekranów, hura
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Szaman pisze:nie widze zadnego z tych dwoch. a nie miales przypadkiem zrobic tak, zeby bylo widac, ale zeby nie mozna bylo wejsc?
A po co ma być widać?
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Jedy Knight pisze:Szaman pisze:nie widze zadnego z tych dwoch. a nie miales przypadkiem zrobic tak, zeby bylo widac, ale zeby nie mozna bylo wejsc?
A po co ma być widać?
i każdy użytkownik ma mieć jak to Tomash określił 8 ekranów podfor lokalnych ?
W dużym skrócie to trochę za dużo z tym kochania się, żeby było tak jak chcesz (i tak możesz przecież podejrzeć w panelu admina listę for).Szaman pisze:nie widze zadnego z tych dwoch. a nie miales przypadkiem zrobic tak, zeby bylo widac, ale zeby nie mozna bylo wejsc?
A poza tym jak Jacek napisał
ano po to, ze jako admin chcialbym wiedziec, jakie podfora juz istnieja...Jedy Knight pisze:A po co ma być widać?Szaman pisze:nie widze zadnego z tych dwoch. a nie miales przypadkiem zrobic tak, zeby bylo widac, ale zeby nie mozna bylo wejsc?
nie mialem na mysli uzytkownikow, ale adminowgokish pisze:i każdy użytkownik ma mieć jak to Tomash określił 8 ekranów podfor lokalnych ?
OK, to mi wystarczy.Tomash pisze:możesz przecież podejrzeć w panelu admina listę for