DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Wyniki się cały czas robią. Coś tam już wypełniłem, ale to jest 330 osób do wpisania w arkusz i idzie straszliwie, a do tego teraz jest akurat sesja poprawkowa i Eurobasket, więc na zbyt dużą ilość wolnego czasu też nie narzekam.
A licky boom boom down!!!
Jasiuuu pisze:pierwszy
To jeszcze kogos z 2giego zmobilizuj zeby zaglosowal
zgubilem na DMP podrecznik do demonow...
podpisany...
znalazl ktos moze?
moze moj przeciwnik z ostatniej bitwy [Animosity Alfa nie pamietam personaliow ] zapakowal omylkowo takze moj...
podpisany...
znalazl ktos moze?
moze moj przeciwnik z ostatniej bitwy [Animosity Alfa nie pamietam personaliow ] zapakowal omylkowo takze moj...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
na stronie adeona wpisane jest ze wyniki nie zaliczone bo nie zgloszono w terminie wynikow. prawda to?
ktos przewiduje przyszlosc...?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Nie było bo nie miałem kiedy tego skończyć. Przez DMP spierdoliłem sobie kompletnie studia i muszę teraz nadganiać w każdej wolnej chwili z magisterką bo mnie promotor zabije. Wyniki będą i je wyślę, ale muszę mieć trochę wolnego czasu, którego aktualnie nie mam w ogóle bo jak nie robota to studia.
A licky boom boom down!!!
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
imputujesz że bsk taki nie jest?
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
kurza melodia, meczycie tak chlopaka, a widzicie ze nie ma czasu, sami sie moze zajmijcie tym...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
no i co tam, jak tam?b_sk pisze:Nie było bo nie miałem kiedy tego skończyć. Przez DMP spierdoliłem sobie kompletnie studia i muszę teraz nadganiać w każdej wolnej chwili z magisterką bo mnie promotor zabije. Wyniki będą i je wyślę, ale muszę mieć trochę wolnego czasu, którego aktualnie nie mam w ogóle bo jak nie robota to studia.
bo to juz troszke nieprofesjonalizmem, jesli nie powiedziec wioską, zalatuje
jak ci tak to potrzebne, to sam wklep te wyniki
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Mógłbyś sobie darować takie teksty. Nie wiem jak u Ciebie ale u nas wioską na pewno nie zalatuje.thurion pisze: bo to juz troszke nieprofesjonalizmem, jesli nie powiedziec wioską, zalatuje
DMP zostało narzucone Łodzi i nikt nie miał ochoty tego organizować.
Bartek jest zapracowanym człowiekiem i jak sam napisał ma do nadgonienia zaległości na studiach.
Nie dziwie mu się że nie wklepał wyników za turniej którego nie chciał ogranizować a do czego został zmuszony.
Taki mój mały komentaż.
Obserwator
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Reyki pisze:
DMP zostało narzucone Łodzi i nikt nie miał ochoty tego organizować.
Bartek jest zapracowanym człowiekiem i jak sam napisał ma do nadgonienia zaległości na studiach.
Nie dziwie mu się że nie wklepał wyników za turniej którego nie chciał ogranizować a do czego został zmuszony.
Taki mój mały komentaż.
Obserwator
Trza było twardym być, a nie mientkim.
Nie dawać sobie wcisnąć.
Ale jak już daliście sobie niechciany turniej wcisnąć, to nie chromolić w bambus tylko wyniki wysłać.
Taki mój mały komentarz;
Jeśli chcecie zachować resztki sympatii – ślijcie wszystko co macie, jakiś koordynator to może ogarnie. Krzysiek W? Ktokolwiek.
Największy turniej na świecie nie zaliczony do ligi, „bo czasu od Sierpnia było za mało”.
Dwa miesiące…
Ja … „nie mogę” …
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Nic się nikomu nie stanie jak DMP nie będzie zaliczone do ligi
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE