Gamezone
http://cytadela.pl/cgibin/shop?info=gz0610&sid=4b6ca690
heh to dobrze że tam ją znalazłem
heh to dobrze że tam ją znalazłem
@Zafael
Myślałem po prostu, że post Manfreda odnosił się do figurek F, oni też mają czarodziejkę z jakimś ptaszyskiem na ręce z tego, co pamiętam. A potem dał linka do tej Gamezone'owej. Tyle.
Co ze skalą modeli Freebooter? Są dużo większe, czy takie same?
Nie rozumiem, czego mam szukac. Wiem, jak wyglądają figurki Freebootera, zresztą dałem linka w moim poście, które mnie interesują.figsy idealnie w skali
Myślałem po prostu, że post Manfreda odnosił się do figurek F, oni też mają czarodziejkę z jakimś ptaszyskiem na ręce z tego, co pamiętam. A potem dał linka do tej Gamezone'owej. Tyle.
roznie bywa... rozne firmy uzywaja roznej zywicy. ja posiadam tylko rzeczy z FW i doswiadczylem juz zarowno dobrej jakosci, jak i bubli. jesli zywica jest dobrej jakosci to i model jest bez zarzutu.Nijlor pisze:A jakie macie doświadczenia z figsami z zywicy- ja mam 2 żywiczne działa z FW i szczerze nie są rewelacyjne jeśli chodzi o wykonanie....
"I fart in your general direction"
Wielka szkoda, że Forge World nie robi figurek z metalu. Wzory mają bardzo ciekawe - prawie jak Gamezone w stosunku do GW ale przy większych modelach to takie dziwne, że prawie nic nie ważą i oczywiście metal to metal: inaczej się maluje, a jak coś pójdzie nie tak to tragedii nie ma, kąpiemy w "kwasie" i malujemy od nowaSzaman pisze:ja posiadam tylko rzeczy z FW i doswiadczylem juz zarowno dobrej jakosci, jak i bubli. jesli zywica jest dobrej jakosci to i model jest bez zarzutu.
Powracając do tematu to mam już po troszę figurek Elfów Obojga Narodów, Krasnoludów, Chaosu, Imperium, Bretonni i Khemri - wyzbyłem się wszelkich zastrzeżeń co do ich jakości i muszę przyznać, że zdjęcia w najmniejszym stopniu nie oddają tego jak wyśmienicie te figurASki wyglądają na żywca
Ja niewidziałem żadnej figurki GZ na żywo,ale po zdjęciach już mogę powiedzieć że ich figsy mi niepasują,niemają dla mnie klimatu i są ogółem plewne(proszę się nie bulwersować,wypowiedziałem tylko swoje zdanie)
Liczą się tylko czterej bogowie:Khorne,Tzeentch.....Gork i Mork
@Lukiman
tez tak sadzilem po zdjeciach ale zakupilem sobie lucznikow oraz mumie do armii TK i ostatnio gobliskiego herosa i musze powiedziec ,ze sa bardfzo dobere ,a miejscami bija na glowe GW .
tez tak sadzilem po zdjeciach ale zakupilem sobie lucznikow oraz mumie do armii TK i ostatnio gobliskiego herosa i musze powiedziec ,ze sa bardfzo dobere ,a miejscami bija na glowe GW .
Mój kolega ma z gamezona krasnoludów trochę i są bardzo fajne, za to z nieumarłych wszystkie figsy są obrzydliwe i tyle
Czy ja wiem :D . JA sobie lucznikow zakupilem (tych ze szmatkami) i nie powiesz mi ,ze plastiki GW sa lepsze :Dza to z nieumarłych wszystkie figsy są obrzydliwe i tyle Wink