Banery reklamowe na BP

Uwagi, pochwały, zgłoszenia, skargi, sugestie i pomysły - jeśli dotyczą tego forum, oto miejsce dla nich.
Tu poruszane będą wszystkie kwestie związane z działaniem forum.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Banery reklamowe na BP

Post autor: Furion »

Witam.

Nie moja brożka, admini proszę nie bić, ja tylko grzecznie pytam:
Czy typowo reklamowe bannery, o tematyce nie związanej z WFB muszą być na forum?

Nie mam nic przeciwko bannerowi np. Faberów, ale kiedy zobaczyłem jaskrawo żółty banner "HIPCIA TELEWIZJA ZA DARMO" to się trochę przeraziłem i zniesmaczyłem ;/

To jest pilotaż, czy akcja na stałe?
Jeżeli na stałe, to czy jest możliwość aby te bannery nie były kłujące w oczy? Żeby takie wizualnie delikatne były, a nie nachalne.

pozdrawiam
Furion

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Pilotaż. Potem zobaczymy co klient zaoferuje przy tylu wyświetleniach dziennie. Jeśli sensowną kwotę, to na taki baner się zdecydujemy. Ale owszem, ja też wolałbym spokojniejsze i mniej oczobijne, nie zamierzam dla pieniędzy zamienić forum w koszmar epileptyka.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Eiko2
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: Eiko2 »

Alurat ten provider oferuje skandalicznie wielkie bannery :/ adsense niby lepiej, ale ciężko na nich zarobić: tylko coś im nie przypasuje, i blokują konto bez wyjaśniania dlaczego ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

No ale Rachel Ray która inwestyguje czemu Viki Beckham schudła aż tyle to jest coś. Aż musiałem się podzielić wrażeniem. :)
You made my day! :)

Banery reklamujące turnieje moga teraz też byc nieco większe, czy nadal zostajemy przy tym co było?

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Tomash pisze:Pilotaż.
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

To tu są jakieś bannery?? :)
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Jakbyście nie napisali to bym nie wiedział nawet...

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

te nowe banerki tak wala, że aż oczy bolą... ale do wszystkiego można się przyzwyczaić...
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Wcale nie jest az tak zle... Jesli kolesie dadza dobra kase i Tomash nie bedzie musial doplacac do interesu to ja nie mam nic przeciwko.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

w sumie ja i tak olewam te bannery...
jest raz zut okiem i zjazd na dol :)
jak dasz rade zarabiac na tym to dawaj Tomku. Da sie to przebolec byle by nie byly na pol strony.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Też na nie nie zwracam uwagi, więc mi to bez większej różnicy, ale szansa na kliknięcie bannera ze sklepem figurkowym, a jakimś nie wiem czym jest znaczna, przynajmniej na forum o tematyce WFB.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Pilotaż zakończony, statystyki zebrane i wysłane. Teraz czekam na konkretną ofertę od reklamodawcy i zobaczymy jak będzie to dalej wyglądało :)

ODPOWIEDZ