DMP 2009, 2010 i dalej - co i jak?

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Re: DMP 2009, 2010 i dalej - co i jak?

Post autor: Dębek »

Kacper 4 razy z Warszawą: AA team, Kult, Inkwizytor, Ordin.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

hehehe, skoro półświatek WFB się podzieli na dwa obozy, to w takiej opcji jedyne pairingi jakie będzie można zobaczyć na przyszłorocznym DMP to Animosity - Bazyliszek :P :)

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Spoko, Animosity mi nie straszne. :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Kiedy ludu kupa, to i Herkules dupa :)

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Furion pisze:Kiedy ludu kupa, to i Herkules dupa :)
To zes powiedzial :] Jak sie przyjezdza w 7 teamow to statystycznie macie najwieksze szanse na puchar :]

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie merytoryczny, więc wszelkie analizy są niepotrzebne ;)

Mój klub niedługo dobije do 100 aktywnych graczy, więc jest się z czego cieszyć :)
Przy takiej ilości Gauss jest naszym sprzymierzeńcem :)

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

Powiedz lepiej ile wam trzeba bulić haraczu jak ktoś chce sobie pograć w battla w Szczecinie i nie jest członkiem Animosity. O założenie konkurencyjnego klubu nawet nie spytam bo za to to grozi chyba śmierć. :wink:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

haracz to 83 grosze miesięcznie :)

83*ilość członków = wszyscy sędziowie na masterach nasi :P :)

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Furion pisze:
Mój klub niedługo dobije do 100 aktywnych graczy, więc jest się z czego cieszyć :)
kurde weź napisz Furion kto sie u Was tym zajmuje... bo bez kitu jest to fenomen, komu sie kurde chce latac organizowac i zajmowac pozyskaniem nowych osob, dbaniem o aktywnosc turniejowa starych? bo ze samo sie kreci to nie wierze... a ten komu sie chce to robic to wasz najwiekszy skarb :P

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Trzeba założyć Szczecińską filię Bazyliszka. 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

thurion pisze:
Furion pisze:
kurde weź napisz Furion kto sie u Was tym zajmuje... bo bez kitu jest to fenomen, komu sie kurde chce latac organizowac i zajmowac pozyskaniem nowych osob, dbaniem o aktywnosc turniejowa starych? bo ze samo sie kreci to nie wierze... a ten komu sie chce to robic to wasz najwiekszy skarb :P
proste..
wpadają ekipą do podstawki.. porywają kilka dzieciaków.. potem do tajnego obozu więzienno-szkoleniowego. Dzieciaki po praniu mózgu nie myślą już o niczym innym jak tylko gra w WFB.. tak powstaje wielka armia Animosity, która ma zamiar podbić Polskę, Europę... a potem cały świat :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

thurion pisze: kurde weź napisz Furion kto sie u Was tym zajmuje... bo bez kitu jest to fenomen, komu sie kurde chce latac organizowac i zajmowac pozyskaniem nowych osob, dbaniem o aktywnosc turniejowa starych? bo ze samo sie kreci to nie wierze... a ten komu sie chce to robic to wasz najwiekszy skarb :P
Dość długo by wymieniać, bo wielu klubowiczów jest aktywnie zaangażowanych w życie klubu.

Do najbardziej aktywnych należą Lucas (aka Coedil), Lindal (aka Zielony), Siimson, Kajdan. Duży udział mają również Zamli oraz Wilk, którzy bardzo aktywnie działają na polach Flames of War oraz Veto, jak i zajmują się WFB. Zdecydowana część klubowiczów (szacuję, że około 85-90%, nie chce mi się liczyć) to gracze WFB.

Jeżeli udział któregoś z moich współklubowiczów w rozwoju klubu pominąłem, to niecelowo, tylko zapomniało mi się, za co z góry przepraszam :)

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

Co z wynikami DMP? chyba że nie było aktualki na stronie ligi...

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Się robią, może w weekend skończę. Jak na razie w niewielu wolnych chwilach magisterka miała pierwszeństwo raczej.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

swieta_barbara pisze:Nie do konca - w Warszawie mamy w opor turniejow lokalnych, jak sie jedzie na DMP, to chcialoby sie grac z kims innym, a JH1 graly 3 razy z Warszawa, z czego 2 razy 1szego dnia. Pojechanie pod wspolna bandera daje gwarancje, ze chociaz 1szego dnia nie spotka sie tych samych mord...

Można spojżeć na to z innej strony. Mianowicie jakość Warszawskich klubów w porównaniu do reszty - bez urazy, ale chodzi mi bardziej o to że skoro gramy tyle lokali u nas i do tego jeszcze jestesmy parowani na Masterach tzn. że "mamy" równy poziom gry.

Pytanie tylko czy to dobrze czy źle, bo albo brakuje nam czegoś by wspiąć sie na sam szczyt, czy poprostu paringi nam w tym przeszkadzają.

Przytocze przykład pewnego gracza z Wawy który jeździ na turnieje (Lokale i Mastery) bardzo, ale to bardzo żadko. Pojechał z nami na Dracona i co?? na 5 pojedynków - 3 były z ludzmi z którymi pogrywa czasem u kumpla w domu.

Proponuje cosik zmienić ot chodzby w tym systemie, bo czasem naprawde to doprowadza do szału i ludzie zamiast grać zwykle sie dogadują i smigaja na bro :D

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

rozstawione powinny być co najwyżej osoby z najwyższym rankingiem w lidze, tak jak to jest w wielu dyscyplinach sportowych, niestety rozstawianie osób ze względu na przynależność klubową jest mało przekonywujące. Bo co to niby za argument, że z kimś grałem ostatnio towarzysko ;) czy na ostatnim lokalu. Dlatego moim zdaniem przetasowywanie druzyn z jednego klubu nie powinno mieć miejsca na DMP.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

b_sk pisze:Się robią, może w weekend skończę. Jak na razie w niewielu wolnych chwilach magisterka miała pierwszeństwo raczej.
no i co tam jak tam? znajdz se moze jakiegs murzyna do tego :mrgreen: :twisted:

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Proszę pamiętać o punktach sędziowskich za DMP B_sk?

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Pamiętam
A licky boom boom down!!!

ODPOWIEDZ