MASTERMIND - Challenger w Gdańsku, 21-22 kwietnia
mnie nie bedzie 

z ewentualnymi pretensjami
 do pana Z. Ziobro...

z ewentualnymi pretensjami
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".
						To co lokal bedzie ?? 
 ( zwisa mi to i tak jade sie dobrze bawic , spotkac moich zajebistych ziomkow 
P.S. Biges - co sady 24h wdaly Ci sie w skore ?? Za duzo sie hulganilo co
:D:D  

P.S. Biges - co sady 24h wdaly Ci sie w skore ?? Za duzo sie hulganilo co
No na razie jest 45 graczy, z czego wypada raczej Jaro i Green Knight (jedzie chyba do Lublina, o ile sie nie myle). Czyli 43 graczy, ktos dojdzie pewnie, ktos sie wykruszy, ale challenger sie chyba uzbiera 
. Mam nadzieje 

W dopiski sie bawić nie będe, bardziej postaram sie o jak najwiecej rezerwowych armii

W dopiski sie bawić nie będe, bardziej postaram sie o jak najwiecej rezerwowych armii
nie do konca sady 24h, raczej 30 czerwca, czyli termin egzaminu na aplikacje i mega monster mamma ogrom kucia...Ziemko pisze: P.S. Biges - co sady 24h wdaly Ci sie w skore ?? Za duzo sie hulganilo co:D:D
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".
						ja duza szansa ze nie bede w stanie jednak dojechac w sobote, wszystko zalezy od ulozenia spraw kolezanko urodzinowo - naukowych... 
jak przyjade to wezme armie, w razie czego...
a jak nie to nikt plakal nie bedzie
 malowanie oceni ktos mniej kontrowersyjny przynajmniej 
 moze Kowal z Kasią np 

pzdr !!

jak przyjade to wezme armie, w razie czego...
a jak nie to nikt plakal nie bedzie
pzdr !!
dwa kroxy tak, a salamandre jeszcze nie wiem bo jak zdąrze pomalować nową to ci porzycze starąJaro pisze:Ja jutro dam znać czy będę, od razu mam pytanie czy ma ktoś pożyczyć 2 kroxy i 1 salkę?? Byłbym bardzo wdzięczny za szybką odpowiedź.
Oki nie ma sprawy ... tylko przypomnij mi jeszcze w czwartek ... zebym nie zapomniał:DDrwal pisze:ja mam prosbę o pożyczenie 24 Grave guardów. Jakby ktoś miał to byłbym wdzięczny. Dimmu może ty masz?. I jak tam szymon skombinujesz tych 10?
dobra dzięki wielkie.Dimmu pisze:Oki nie ma sprawy ... tylko przypomnij mi jeszcze w czwartek ... zebym nie zapomniał:DDrwal pisze:ja mam prosbę o pożyczenie 24 Grave guardów. Jakby ktoś miał to byłbym wdzięczny. Dimmu może ty masz?. I jak tam szymon skombinujesz tych 10?