WE na PGA
Moderator: Gremlin
Re: WE na PGA
hmm no to jak nas mało jest, to mozna browara wypic miedzy 2, a 3 bitwą :p Chyba nikt sie nie obrazi jak zagryziemy to mcdonaldem czy kfc.
Ja rozumiem, że ktoś jest uzależniony od ekipy, auto i te sprawy.
Słowacki hostel? Cholera, nie kojarze...
edit; W tym KFC na dworcu nie ma piwa... A koło targów nie kojarzę żadnej knajpy...
Pozdro!
Ja rozumiem, że ktoś jest uzależniony od ekipy, auto i te sprawy.
Słowacki hostel? Cholera, nie kojarze...
edit; W tym KFC na dworcu nie ma piwa... A koło targów nie kojarzę żadnej knajpy...
Pozdro!
Na 100% damy radę walnąć browar pomiędzy, albo po - wierzcie mi - if there is a will, there is a way
Też nie przesadzajcie z tym samochodem i ekipą - gdzież Wy macie nocleg? http://www.slowackiego.hostelpoznan.pl/index.html tu jest ten hostel Piotrasie. Tuż obok dworca i targów.
Też nie przesadzajcie z tym samochodem i ekipą - gdzież Wy macie nocleg? http://www.slowackiego.hostelpoznan.pl/index.html tu jest ten hostel Piotrasie. Tuż obok dworca i targów.
Zajmujemy cały pokój, więc nie ma obawy o dziwne towarzystwo, a i wedle zdjęć wygląda schludnie. Co do odległości to bez jaj - 15 minut maks myślę...
Gorzej, że nam samochodowy transport się sypnął i chyba będziemy musieli jechać przez noc pociągiem, a to oznacza wersję zombie na turnieju
Oczywiście u mnie też willa nie brakuje
Gorzej, że nam samochodowy transport się sypnął i chyba będziemy musieli jechać przez noc pociągiem, a to oznacza wersję zombie na turnieju
Oczywiście u mnie też willa nie brakuje
Ależ macie odległe skojarzenia:) Co do kwadratu to zanim nie zobaczę realiów i obsługi to się nie wypowiadam Ale jeśli będzie zacnie to zawsze jest to jakaś opcja.
Jak na razie zgłosił się Miłosz Łabiszak (czyli na forum?), Pasiak i ja - co jest z resztą? Piotras? I kto ujawni wysłaną rozpiskę?
Grasz WE?
Słuszne podejście
Będzie zadyma, tarira, będzie zadyma
Oki Piotras - jak najbardziej może być i grejpfrut pod warunkiem, że smakuje jak browar. omg trzeba lecieć z domu...aaaaaaaaaaa
Oki Piotras - jak najbardziej może być i grejpfrut pod warunkiem, że smakuje jak browar. omg trzeba lecieć z domu...aaaaaaaaaaa
Maturzysto? Już wiem skąd ta niedojrzała ostrość sądów no offence
Jeśli skończyłeś tylko podstawówkę, pardon gimnazjum teraz się to dla ostatnich klas nazywa, to jakoś się dogadamy
Grapefruitowe piwo widziałem bodajże w Holandii spod marki Grolsch
Jeśli skończyłeś tylko podstawówkę, pardon gimnazjum teraz się to dla ostatnich klas nazywa, to jakoś się dogadamy
Grapefruitowe piwo widziałem bodajże w Holandii spod marki Grolsch