Lesne Elfy, co sadzicie Edit: (16.04.2007 dodał driady)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Lesne Elfy, co sadzicie Edit: (16.04.2007 dodał driady)
A oto i moja armijka co o niej myslicie koledzy?
wardancery:
smoczydło:
jazda, ciezka albo letka:
no i cos z czego hyba jestem dumny najbardziej:
Glade guardsi:
sa tez driady, ale fotek nieposiadam
a, i jak ktos wie jak zrobic ankiete to smiało niech pisze bo ja neimam zieonego pojecia
cheers dudes [/url]
wardancery:
smoczydło:
jazda, ciezka albo letka:
no i cos z czego hyba jestem dumny najbardziej:
Glade guardsi:
sa tez driady, ale fotek nieposiadam
a, i jak ktos wie jak zrobic ankiete to smiało niech pisze bo ja neimam zieonego pojecia
cheers dudes [/url]
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2007, o 21:22 przez Siasek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Bardzo fajne. Ale wypadałoby coś wytknąć żebyś na laurach nie osiadł. Razi mnie taka ilość wielkich konarów u glade riderów. Ok to są WE ale nie mów mi że w lecie w rzędach pukładane leżę pościnane pnie, a koniki sobie po nich biegają.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
Niezłe, naprawdę dobre malowanie Najbardziej podoba mi się Wardancer z pierwszego zdjęcia, drugi od lewej. Bardzo dobry schemat kolorystyczny w tym oddziale. A jeśli chodzi o resztę modeli, to również ładnie się prezentują, ale fotki trochę ciemne, jak dla mnie, no i te modele są tak ciasno ustawione, że trzeba się przyglądać.
A co do podstawek, to jak dla mnie są świetne, samego drewna może i jest trochę za dużo, ale i tak wykonanie jest bardzo dobre. Smok też ma ciekawą podstawkę, a do tego jeszcze jest pochylony, więc się z nią ładnie komponuje, jakby się czaił za tym drzewem
Anyway, jeśli tak wygląda Twoja armia, to ode mnie duże uznanie za włożoną pracę No i za Twoje umiejętności artystyczne
Pozdrawiam
Sławol
A co do podstawek, to jak dla mnie są świetne, samego drewna może i jest trochę za dużo, ale i tak wykonanie jest bardzo dobre. Smok też ma ciekawą podstawkę, a do tego jeszcze jest pochylony, więc się z nią ładnie komponuje, jakby się czaił za tym drzewem
Anyway, jeśli tak wygląda Twoja armia, to ode mnie duże uznanie za włożoną pracę No i za Twoje umiejętności artystyczne
Pozdrawiam
Sławol
- Kedziorson
- Masakrator
LETKA jazda ładna
jak całość:D
jak całość:D
fajne wszystko zwlaszcza smoczek ale fotki nie ostre
mam skromne pytanko... tego smoka jakis czas temu widzialem na ebayu... nie sprzedal sie?
no i osobiscie lekko mnie denerwuja WE na pniakach. bez obrazy ale jak to komus juz powiedzialem... las Ci powycinali czy jak? a kazdy elf jak mlode drzewko zajelo miesce na pniaczku i choduje nowe drzewko?
ps.jazda tylko "letka" bo majac luki na ciezka sie nie nadaje [BTW WE nie maja ciezkiej ]
no i osobiscie lekko mnie denerwuja WE na pniakach. bez obrazy ale jak to komus juz powiedzialem... las Ci powycinali czy jak? a kazdy elf jak mlode drzewko zajelo miesce na pniaczku i choduje nowe drzewko?
ps.jazda tylko "letka" bo majac luki na ciezka sie nie nadaje [BTW WE nie maja ciezkiej ]
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Świetna robota. Nie dość, że w nietypowym klimacie, to do tego cudo-malowanie. Smoczek najfajniejszy.
Foty są nieostre, a w dodatku niewielkich rozmiarów, przydałyby się jakieś większe by można było faktycznie ocenić to malowanie.
Niemniej jednak, oceniając to co widać na tych fotkach to armia prezentuje się naprawdę super. Przede wszystkim plus za schemat kolorów mi osobiście bardzo się on podoba, skóra na wardancerach też wygląda całkiem nieźle no i konnica NMM na zdjęciach wyglądają efektownie, jednak można się (nawet na tych zdjęciach) dopatrzeć dość mocnych przejść, więc podejrzewam że w rzeczywistości nie było by to juz tak ładne
Niemniej jednak, oceniając to co widać na tych fotkach to armia prezentuje się naprawdę super. Przede wszystkim plus za schemat kolorów mi osobiście bardzo się on podoba, skóra na wardancerach też wygląda całkiem nieźle no i konnica NMM na zdjęciach wyglądają efektownie, jednak można się (nawet na tych zdjęciach) dopatrzeć dość mocnych przejść, więc podejrzewam że w rzeczywistości nie było by to juz tak ładne
świetny schemat kolorów, jak miło widzieć jakieś nie-cukierkowe elfy!
armia prezentuje się bardzo dobrze, mi osobiście najbardziej do gustu przypadł smok(fajowa podstawka z gałęzi! ) oraz kawaleria.
wrzuc jeszcze driady, ciekawi mnie czy trzymaja ten klimat armi czy bede mimo wszystko schematyczno-cukierkowe
armia prezentuje się bardzo dobrze, mi osobiście najbardziej do gustu przypadł smok(fajowa podstawka z gałęzi! ) oraz kawaleria.
wrzuc jeszcze driady, ciekawi mnie czy trzymaja ten klimat armi czy bede mimo wszystko schematyczno-cukierkowe