Jakieś granie w Krakowie(Bard ?)

ODPOWIEDZ
Ziemniak
Plewa

Jakieś granie w Krakowie(Bard ?)

Post autor: Ziemniak »

Hej planuje ktoś jutro/pojutrze zjawić się z figsami w bardzie? Coś do 1999(ok 1300 preferowane).Wracam do gry po dłuższej przerwie, wiec nie wiem jak do końca wygląda obecna sytuacja z graniem w Krakowie, ale chciałbym zaproponowac ustalenie jakiegoś dnia w tygodniu, w którym przychodziło by się z figurkami do Barda będąc w miarę spokojnym że znajdzie się ktoś inny do grania.

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

Ziemniak....na to forum nie wchodza niedorobione dzieci z Barda...musisz się do nich sam pofatygować.Pozdro

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

u mnie można zagrać... jak przywleke ten blat od Krisa :D

od rana do nocy można siedzieć i grać :D

tylko ten blat trzeba przynieść...
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Ziemniak
Plewa

no jeśli chodzi o mój poziom gry to raczej przedstawiam to
co młodzi, a co do tego blatu to jak jest opcja gry to służę pomocą.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Kosa chce cie zwabić propozycją gry, a potem cię poćwiartuje i schowa do zamrażarki bo to psychol który studiuje filozofie :D :wink:

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

W dodatku przed tym wszystkim zgwałci cię prowadząc rozważania nad działmi Platona ;). Kosa gra HE a to o pewnych rzeczach świadczy :D

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

I pozwoli ci odkryc nowy wymiar bólu... :mrgreen: ....i cos bedzie pierdolił że gdy A z B....to cos tam B gdy costam A....generalnie to pedofl jest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Gratuluję poziomu dyskusji.

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

dzieki...cała przyjemnosc po naszej stronie:D :mrgreen:

Ziemniak
Plewa

No na razie to nic konstruktywnego z tego nie wyszło. Jestem nadal zainteresowany jakaś grą, może nie jestem super mocnym przeciwnikiem, ale znam dobrze zasady i mam zdrowe podejscie do gry więc na pewno unikniemi jakiś głupich kłótni a gra powinna być przyjemnością.(No zareklamowałem się :]). A ew. może wyciągnął bym kumpla(skavy) to przy dodakowej osobie można by zagrać po 2 bitwy. A no i tak od razu pytanie jak to teraz wygląda z strychem? Wiem że raczej nikogo tam nie zastane nie ustawiwszy sie wcześniej, ale czy da się tam wpaść i pograć z kimś, a jak tak to w jakich dniach i w jakich godzinach?

Darbolas
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Darbolas »

Zagram chętnie w piątki po południu, począwszy od października. W grę wchodzą, jakieś małe punkty ok. 1500 (względy czasowe).

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

A no i tak od razu pytanie jak to teraz wygląda z strychem?
Na Strychu z tego co sie orientuje w chwili obecnej króluje Warmachina i planszówki, wiec jezeli chciałbys zagrac w battla to lepiej przyprowadzic sobie od razu adwersarza.
Z moich informacji wynika ze najlepiej byłoby przyjsc wtedy gdy siedzą sami warmaszynowcy czyli w czwartek ok 15:30-16:00.
Powinn byc miejsce do gry.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

witam panowie jako że już stałem się elitarnym studentem AGH... hehehe i ogarnołem już figsy na mieszkanie więc teraz chętnie pogram z Lajkonikami bo Slunzuków znam na przelot jeśli ktoś jest chętny to w weekendy piątki od 12 i czasem czwartki lub środy jestem całkowicie chętny do gry na punkty od 1200 do ok 20k

BTW w krk jest jakiś klub z regularnymi turniejami prócz barda??

najlepiej piszcie na koma 792 14 04 90

Jest może jakies krakowskie forum opróczupadłego legionu??

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

zazwyczaj gramy u kosy : p ja moge grac codziennie ; D w zasadzie 4ty rok to light...

-------------

Gremlin ( nie chche mi sie przelogowywac z konta brata)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

spoko, chyba w pon. będe miał samochód, czyli tzn. że przywiozę blat z Mikołajskiej :D
wreszcie... :D

można wpadać do mnie, raczej wieczorami. Wstęp: 0,5 litra dla właściciela spożywane wspólnie :P ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

BTW w krk jest jakiś klub z regularnymi turniejami prócz barda??
niestety od wakacji już nie.
Jest może jakies krakowskie forum opróczupadłego legionu??
nie

Ogolnie teraz nie sa najlepsze czasy krakowskiego battla. Kiedys to nawet turnieje w Jedrusiu co miesiac byly ;)

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

A własnie dobrze sie składa bo musze z raptorem potrenować przed wrockiem 2x1350...jakos w przyszłym tyg sie ktos bedzie pisał??

ODPOWIEDZ