Jakieś granie w Krakowie(Bard ?)
Jakieś granie w Krakowie(Bard ?)
Hej planuje ktoś jutro/pojutrze zjawić się z figsami w bardzie? Coś do 1999(ok 1300 preferowane).Wracam do gry po dłuższej przerwie, wiec nie wiem jak do końca wygląda obecna sytuacja z graniem w Krakowie, ale chciałbym zaproponowac ustalenie jakiegoś dnia w tygodniu, w którym przychodziło by się z figurkami do Barda będąc w miarę spokojnym że znajdzie się ktoś inny do grania.
u mnie można zagrać... jak przywleke ten blat od Krisa
od rana do nocy można siedzieć i grać
tylko ten blat trzeba przynieść...
od rana do nocy można siedzieć i grać
tylko ten blat trzeba przynieść...
Kosa chce cie zwabić propozycją gry, a potem cię poćwiartuje i schowa do zamrażarki bo to psychol który studiuje filozofie
No na razie to nic konstruktywnego z tego nie wyszło. Jestem nadal zainteresowany jakaś grą, może nie jestem super mocnym przeciwnikiem, ale znam dobrze zasady i mam zdrowe podejscie do gry więc na pewno unikniemi jakiś głupich kłótni a gra powinna być przyjemnością.(No zareklamowałem się :]). A ew. może wyciągnął bym kumpla(skavy) to przy dodakowej osobie można by zagrać po 2 bitwy. A no i tak od razu pytanie jak to teraz wygląda z strychem? Wiem że raczej nikogo tam nie zastane nie ustawiwszy sie wcześniej, ale czy da się tam wpaść i pograć z kimś, a jak tak to w jakich dniach i w jakich godzinach?
Na Strychu z tego co sie orientuje w chwili obecnej króluje Warmachina i planszówki, wiec jezeli chciałbys zagrac w battla to lepiej przyprowadzic sobie od razu adwersarza.A no i tak od razu pytanie jak to teraz wygląda z strychem?
Z moich informacji wynika ze najlepiej byłoby przyjsc wtedy gdy siedzą sami warmaszynowcy czyli w czwartek ok 15:30-16:00.
Powinn byc miejsce do gry.
Pozdrawiam
witam panowie jako że już stałem się elitarnym studentem AGH... hehehe i ogarnołem już figsy na mieszkanie więc teraz chętnie pogram z Lajkonikami bo Slunzuków znam na przelot jeśli ktoś jest chętny to w weekendy piątki od 12 i czasem czwartki lub środy jestem całkowicie chętny do gry na punkty od 1200 do ok 20k
BTW w krk jest jakiś klub z regularnymi turniejami prócz barda??
najlepiej piszcie na koma 792 14 04 90
Jest może jakies krakowskie forum opróczupadłego legionu??
BTW w krk jest jakiś klub z regularnymi turniejami prócz barda??
najlepiej piszcie na koma 792 14 04 90
Jest może jakies krakowskie forum opróczupadłego legionu??
zazwyczaj gramy u kosy : p ja moge grac codziennie ; D w zasadzie 4ty rok to light...
-------------
Gremlin ( nie chche mi sie przelogowywac z konta brata)
-------------
Gremlin ( nie chche mi sie przelogowywac z konta brata)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
spoko, chyba w pon. będe miał samochód, czyli tzn. że przywiozę blat z Mikołajskiej
wreszcie...
można wpadać do mnie, raczej wieczorami. Wstęp: 0,5 litra dla właściciela spożywane wspólnie
wreszcie...
można wpadać do mnie, raczej wieczorami. Wstęp: 0,5 litra dla właściciela spożywane wspólnie
niestety od wakacji już nie.BTW w krk jest jakiś klub z regularnymi turniejami prócz barda??
nieJest może jakies krakowskie forum opróczupadłego legionu??
Ogolnie teraz nie sa najlepsze czasy krakowskiego battla. Kiedys to nawet turnieje w Jedrusiu co miesiac byly