MSWiA-KON, czyli ostatnie przygotowanie do Mastera.
Re: MSWiA-KON, czyli ostatnie przygotowanie do Mastera.
właśnie czy mogę powielić demony albo wampiry??
a mi o demony
jemu nie a mi kategorycznie NIE
powielac pewnie nie mozna ale za to mozna grac jedna armia na 2700 nie jest to samo ale daje dosyc podobny efekt... tyle tylko ze mniej speciali...
- morgan10005
- Falubaz
Zasady mają być na Wrocław.
"-2 różne armie po 1350 pts, lub jedna na 2700 pts (bez lorda). Możliwość gry samemu lub we dwie osoby (czyli razem 4 różne opcje)"
- morgan10005
- Falubaz
Jak ktoś nie czyta zasad turnieju to takie "kwiatki" wymyśla...
Dla chętnych-tereny robimy w piątek o 19:00
Ceny ulegną zmianie oczywiście na niższe
Dla chętnych-tereny robimy w piątek o 19:00
Ceny ulegną zmianie oczywiście na niższe
czyli ze marnie wam poszlo?morgan10005 pisze:Dla chętnych-tereny robimy w piątek o 19:00
skoro tak to zaczynam negocjowac z zona
- morgan10005
- Falubaz
oficjalnie farby czarnej nam zabrakło
armia na 2k bez lorda imho ma te same zasady z patcha, co zwykła armia na 2k z lordem
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Obniżenie cen to duży "+"
w związku z tym faktem zapewne się zjawie
w związku z tym faktem zapewne się zjawie
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Dobra to jak bedziecie robili jakis up zgloszonych to wpiszcie nam 3 teamy... to jest juz prawie 100% przynajmniej pierwsze dwa teamy
1. Dzoooma + Mały Budda
2. Ja z bratem
3. Draco + ....
1. Dzoooma + Mały Budda
2. Ja z bratem
3. Draco + ....
- morgan10005
- Falubaz
Jakąś aktualkę się niedługo zrobi. Wyślijcie rozpy to się posprawdza. Chyba nie ma co się spieszyć - 36 par ciężko będzie zebrać z okazji niedzieli.