"Kultury!" 26.09.2009r.---> Parówka W-wa 2x 1100pkt.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Re: "Kultury!" 26.09.2009r.---> Parówka W-wa 2x 1100pkt.

Post autor: Dębek »

Lenart1369 pisze:Czy wam wszystkim zalezy tylko na punktach na adeonie??

To ma być hobby i pasja a nie jakiś wyścig szczurów!!!
Mi zależy wyłącznie na punktach, więc pytam po raz kolejny organizatorów dlaczego w kwestii zgłoszenia wyników nic się nie dzieje.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

wzieli pieniądze i poszli na pizze i z tego przejedzenia już im się nie chciało dokończyć formalności :wink:

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

adeon pisze:
Dębek pisze:Mam pytanie o nie zaliczenie turnieju "Kultury". Chłopaki z Kultu zarzekają się, ze wyniki były wysłane w terminie. Czy coś może dzieje się w tej sprawie?
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=220
Wysłać wysłali. Niepoprawne. 2 razy. O czym zostali poinformowani, ale poprawki nie przysłali.
OK dzięki za info.
Rozmawiałem z Adeonem i z tego co widzę z tych wyników ch.. będzie.
Totalnie nie poważnie to wszystko wyszło bo skoro uczestnicy turnieju wywiązują się należycie ze swoich obowiązków, tj. pomagają sprzątać po turnieju i płacą pieniądze za wjazd to chyba maja prawo oczekiwać, że ze strony organizatorów szystko będzie tip top.
Następnego tura może zróbcie za friko i poćwiczcie wysyłanie wyników.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Dzięki Dębek za taką generalizację - "Wy"... bardzo motywuje, by robić kolejne tury. :/ :roll:

Z turów, za które odpowiadałem wszystkie zostały zaliczone (a było ich kilkanaście) - zapewniam Cię, że nie muszę niczego ćwiczyć.

pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
SoCiu
Wodzirej

Post autor: SoCiu »

Ale robicie to nie jako osoby indywidualne, ale jako Kult prawda?

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Witamy,
Klub gier bitewnych Kult ma zaszczyt zaprosić na turniej pod patronatem Stowarzyszenia Bazyliszek o nazwie:

"Kultury"
Nie interesuje mnie kto konkretnie był za co odpowiedzialny. Pokpiliscie sprawę i tyle.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Dębek pisze:
Witamy,
Klub gier bitewnych Kult ma zaszczyt zaprosić na turniej pod patronatem Stowarzyszenia Bazyliszek o nazwie:

"Kultury"
Nie interesuje mnie kto konkretnie był za co odpowiedzialny. Pokpiliscie sprawę i tyle.
Rozumiem, kapitanie Dębku, że ciśnienie na punkciki jest duże, ale po co od razu strzelać odłamkowym?

Pogadaj z tym co ma te poprawne wyniki wysłać a nie marudzisz tu na forum, bo tu, do nikogo to nie trafia.

pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

ja mogę tylko przeprosić bo nie ma komu widać 0.0 i zapewnić że osoba odpowiedzialna za wysłanie wyników tego tura już nic pod patronatem kultu nie zorganizuje .

Dębku , co ja mam zrobić ? wbić się komuś na chatę i sprawdzić jego laptopa czy konto pocztowe? rozumiem twój gniew ale nie rozumiem czemu mówisz że pokpiliśmy sprawę. trochę się napisałem , bez rezultatu ale próbowałem coś podziałać a napewno temat nie był olany.

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Rozumiem, kapitanie Dębku, że ciśnienie na punkciki jest duże, ale po co od razu strzelać odłamkowym
Już nie nadużywaj tego "kapitana" bo ETC to już przeszłość.
Ciśnienie na punkty mam i w przeciwieństwie do niektórych nie udaję, ze jest inaczej.
Jak kiedyś był turniej na narbutta nie zgłoszony do ligi to łącznie ze mną przyszło 8 osób.
ja mogę tylko przeprosić bo nie ma komu widać 0.0 i zapewnić że osoba odpowiedzialna za wysłanie wyników tego tura już nic pod patronatem kultu nie zorganizuje .
Nie można było tak od razu napisać.
Jak dla mnie temat jest zamkniety, choć punktów niewatpliwie szkoda.
Jak już pisałem nie mam w tym roku dużo czasu na granie więc założyłem sobie udział w 4 masterach i 6 lokalach. Teraz muszę ogarnać jednego więcej to tyle
Pozdr.
Obrazek
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Wcale nie szkoda punktów, z tego co wiem jeśli Adeon potwierdza, że wyniki były wysłane w terminie, to znaczy, że chłopaki mogą w każdej chwili dosłać wyniki prawidłowe.
Obrazek

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Rozumiem, ze adeon nie chciał przyjąc po terminie wyników?
skoro tak to jak to się ma do DMP, które było 2 miechy temu i tez nie wysłąło wyników
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

Jeśli pierwsze wyniki były wysłane w terminie to można je wysłac jeszcze poprawione.
Moim błędem było to że się nie zająłem tym sam a zajęła się tym inna osoba z którą pogadam w tym temacie nie wiem czy to żeby "poprawiła te wyniki poprawnie" czy żeby mi je przesłała to sie będę mógł tym sam zając.
Wina nasza jest ale tym ciskającym się jak wesz na grzebieniu sugeruje właśnie pocwiczenie robienia lokali (i nie 3 dla miejsca na ll i św. spokoju) skoro tak słabo nam to wychodzi

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Wina nasza jest ale tym ciskającym się jak wesz na grzebieniu sugeruje właśnie pocwiczenie robienia lokali (i nie 3 dla miejsca na ll i św. spokoju) skoro tak słabo nam to wychodzi
Co ma piernik do wiatraka. Zróbcie porządek z tymi wynikami a przestanę się ciskać.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

"Dębek Nieustępliwy"

=]

Bocian
Chuck Norris

Post autor: Bocian »

Korzystając z okazji, ja też niniejszym OFICJALNIE NARZEKAM I MARUDZĘ na niewysłanie wyników oraz uprzejmie proszę o nadrobienie w tym względzie zaległości. Przeslijcie między sobą te wyniki, niech zrobi to kto inny, jeśli osoba odpowiedzialna nie podołała.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Przedwczoraj była kolejna aktualizacja rankinku. Obiecywaliście wysłanie porawionych wyników i dalej pełna olewka. Jak wam pocisnołem to sie strasznie unieśliście honorem i oburzeniem, że źle was potraktowano, ale widzę że skończyło się na pustym gadaniu.
Może skoro to takie trudne i czasochłonne to dajcie mi plik z wynikami to ja je wyslę. Możecie mi je wkleić na PM.
Obrazek
Obrazek

Lenart
Falubaz

Post autor: Lenart »

Tak czytam te wasze wypociny i się zastanawiam czy Wam zależy tylko na tych walonych kilku punktach??

Awatar użytkownika
Fisch
<><

Post autor: Fisch »

gdyby nie te punkty to większość z ludzi by nie przychodziła na turnieje
a obowizakiem organizatora jest wysłanie wyników

nie rozumiem co tu Ciebie tak dziwi
Obrazek

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Fishu ma niestety racje.

Tak na dobrą sprawe uwierz mi że gdyby nie te pkt to spewnością nie chciało by sie zasówać z Babic na Narbutta by tylko po turlać kostkami.
Zabawa owszem też, ale rywalizacja o jest jednak to coś co kręci niemal ponad połowe battlowców.

Pozdro.

Misza
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Misza »

Lenart a czy to nie ty zalozyles "Old World League 1650 pts!!!"? (bo temat twoj) to chyba powienies wiedziec o co chodzi ;]

ODPOWIEDZ