MSWiA-KON, czyli ostatnie przygotowanie do Mastera.
Re: MSWiA-KON, czyli ostatnie przygotowanie do Mastera.
Shino: Kontynuujemy dzisiaj o 19:00 u Morgana w pomieszczeniu gospodarczym
Jak coś to dzwoń to wyjdzie ktoś po Ciebie na Rynek.
Generalnie zapisujcie sie na turniej (wysyłajcie rozpy), bo im wiecj osób przyjedzie tym więcej terenów wystawimy
Mamy jeszcze głębsze plany z tymi terenami, ale to czy dojdzie do skutku okaże sie w przeciągu najbliższych paru tygodniu.
Jak coś to dzwoń to wyjdzie ktoś po Ciebie na Rynek.
Generalnie zapisujcie sie na turniej (wysyłajcie rozpy), bo im wiecj osób przyjedzie tym więcej terenów wystawimy
Mamy jeszcze głębsze plany z tymi terenami, ale to czy dojdzie do skutku okaże sie w przeciągu najbliższych paru tygodniu.
- morgan10005
- Falubaz
Tereny już prawie skończone-jeszcze tylko trochę farby i wieczorem będzie wszystko gotowe. Śmiechu niedługo wrzuci kilka fotek
No to mamy pierwsze efekty naszych prac.
To tylko kilka sztuk z wielu jakie mamy.
Dla ukazania wielkości daliśmy obok ST i załoge od działa.
Chcieliśmy dać smoka, ale nie było żadnego pod ręką
Jeszcze domki, pola i jeziora.
To tylko kilka sztuk z wielu jakie mamy.
Dla ukazania wielkości daliśmy obok ST i załoge od działa.
Chcieliśmy dać smoka, ale nie było żadnego pod ręką
Jeszcze domki, pola i jeziora.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Bardzo fajne makiety
W przyszlości pomalujcie też wasze blaty na szaro coby się fajnie z makietkami komponowaly. Poza tym dużo przyjemniej się gra na pomalowanym blacie niż na takim "golym" .
pzdr.
W przyszlości pomalujcie też wasze blaty na szaro coby się fajnie z makietkami komponowaly. Poza tym dużo przyjemniej się gra na pomalowanym blacie niż na takim "golym" .
pzdr.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
no no... wygladaja bardzo OK mozna by jeszcze dodac troche trawy... a jak domki i jeziorka?
btw ciesze sie ze daliscie sie namowic na wlasnoreczne robienie terenow...
btw ciesze sie ze daliscie sie namowic na wlasnoreczne robienie terenow...
Narazie do Wiosny będą nie malowane blaty, gdyż nie mamy zbytnio gdzie tego zrobić.
Temperatura za niska do farby olejnej, by malować u Morgana w garażu.
U mnie znów garaż zbyt mały na tego typu działanie.
Narazie pogramy na tych deskach, a na wiosne kminie nad blatami ala Szamanowe, ale to jeszcze przejdzie przez głosowanie w klubie. No i oczywiście dużą miarą są tutaj fundusze.
Domki i jeziorka zrobione i zpodkładowane - zobaczymy w praniu.
Też myślałem nad trawką na górkach, ale to jeszcze jest wersja taśmowa i dopiero po wystawieniu tego wszystkiego i waszej ogólnej ocenie na turnieju będziemy rozkminiać nad poprawkami, bądź nie.
Temperatura za niska do farby olejnej, by malować u Morgana w garażu.
U mnie znów garaż zbyt mały na tego typu działanie.
Narazie pogramy na tych deskach, a na wiosne kminie nad blatami ala Szamanowe, ale to jeszcze przejdzie przez głosowanie w klubie. No i oczywiście dużą miarą są tutaj fundusze.
Domki i jeziorka zrobione i zpodkładowane - zobaczymy w praniu.
Też myślałem nad trawką na górkach, ale to jeszcze jest wersja taśmowa i dopiero po wystawieniu tego wszystkiego i waszej ogólnej ocenie na turnieju będziemy rozkminiać nad poprawkami, bądź nie.
- morgan10005
- Falubaz
3 blaty były zielone na ostatnim turnieju co do malowanie reszty to tak jak Śmiechu pisze-na wiosne i zobaczymy w jakiej formie.Arbiter Elegancji pisze: W przyszlości pomalujcie też wasze blaty na szaro coby się fajnie z makietkami komponowaly. Poza tym dużo przyjemniej się gra na pomalowanym blacie niż na takim "golym" .
pzdr.
Dziś kończę domki, jeziora i obeliski. Trawkę też się zasieje ale to z czasem, najpierw zobaczymy jakie są wasze wrażenia po pierwszym razie.
Teraz liczymy na wasze przybycie na turniej i oceny naszej pracy.
- morgan10005
- Falubaz
Trochę nowych rzeczy i lepszej jakości zdjęcia
ja narazie szukam kogos do pary jak sie nie uda to zagram sam ale wole z kims wiec czekam do ostatniej chwili...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Heheviatroof pisze:ale tym razem nie będę spał pod stołem:]
Co do terenów to widać że domki byly hurtowo robione
Za to obeliski mi się strasznie podobają aż sam mam ochotę podobne sobie zrobić.
A rozpe prześle jutro, na turniej przyjadę na pewno
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- morgan10005
- Falubaz
Tereny robiliśmy pierwszy raz. Niestety mało czasu na zabawę mieliśmy-chodź pewne rzeczy spoko wyszłyArbiter Elegancji pisze: Co do terenów to widać że domki byly hurtowo robione
Za to obeliski mi się strasznie podobają aż sam mam ochotę podobne sobie zrobić.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Zgloszenie poszlo. Mam nadzieje że niebawem zbierze się więcej chętnych ^^
- dziekanotr
- Wodzirej
ja jakos jutro wysle jeszcze zgloszenie, ostatnio na turze bylo spoko
- morgan10005
- Falubaz
Na razie sa 4 oficjalne zgloszenia i 3 teamy od nas