Bo Lizaki też są przegięteRasti pisze:No sam nimi gram, no i wiem, że np z takimi lizakami łatwo mi nie jest.
8 Edycja Warhammera I
- Master of reality
- Oszukista
Re: 8 Edycja Warhammera
I sold my soul for rock'n roll
Ja też słysze że mam przegiętą armie a gram WoC xD ale jak nikt nie ma skilla to są mocni
8 edycja ? Ja jestem zza
Jest szansa na poprawienie mojej pro armi jeszcze w tym życiu
Ja chcę hordę z północy a nie 15 knightów i smieci.
Kiedyś już było coś o 8 edycji. Mówili że może będzie przeniesione na kostki d10 i inne dziwne rzeczy
8 edycja ? Ja jestem zza
Kiedyś już było coś o 8 edycji. Mówili że może będzie przeniesione na kostki d10 i inne dziwne rzeczy
dokładnie 8 ed to by popsuło klimat jak na razie bo ludzie czekają na 7edycyjne podreczniki do swojej armi a tu zmiany jakies nowe zasady itp w warhammcu podoba mi się właśnie że jest w miare statyczny, że kupie coś raz i mam pewność że przynajmniej przez te 3-4 lata nie będe musiał kupować tego samego ( a gracie moze w MTG?? tam co 4-5 miechów trzeba zmienić całą talie nieraz a za taką talie to pół armii można nieraz kupić:P:P)
-
Varinastari
- Masakrator
8ma edycja to wyśmienity pomysł.Może zbalansują w końcu te lory podstawowe(i skończy się jedyny-słuszny LOM).
A co do armii,które niedawno wyszły i będą miały problemy w 8mej....zależy,czy są dobrze złożone.
A skavenom dobrze tak,niech się poczują na równi w szeregu!
A co do armii,które niedawno wyszły i będą miały problemy w 8mej....zależy,czy są dobrze złożone.
A skavenom dobrze tak,niech się poczują na równi w szeregu!
no bitwa 6ed brety z np. 8ed demonami będzie lekko bez sensu, ale i tak jestem za 
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Zaraz mają wyjść Skaveny, koło stycznia-lutego Tomb Kings, a koło czerwca Bretonnia (!).
Mnie też się wydaje, że to trochę za szybko na 8 edycję... nie zdążymy nic pograć armiami z tego roku...
Mogliby zrobić kilka armii więcej, mi się np, marzą Chaos Dwarfy, Nippon albo Arabia, choć tej ostatniej pewnie nie zrobią, bo domyślnie jest "złą" armią, a to byłoby obecnie politycznie nie poprawnie...
Mogliby poprawić Bestie, w końcu co jak co, to dopiero jest cienka armia...
Mnie też się wydaje, że to trochę za szybko na 8 edycję... nie zdążymy nic pograć armiami z tego roku...
Mogliby zrobić kilka armii więcej, mi się np, marzą Chaos Dwarfy, Nippon albo Arabia, choć tej ostatniej pewnie nie zrobią, bo domyślnie jest "złą" armią, a to byłoby obecnie politycznie nie poprawnie...
Mogliby poprawić Bestie, w końcu co jak co, to dopiero jest cienka armia...
Mam te informacje od faceta, który od wielu lat prowadzi jeden ze sklepów w Warszawie, więc raczej cos tam ptaszki ćwierkają.
Zdziwilbym sie mocno gdyby 8ed wyszla tak szybko. Obstawiam 2011 lub 2012 rok. Moze Szaman sie wypowie??