STRATEGICON 14.11.2009r. Wrocław, turniej klasy Master

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Marcins
Masakrator

Re: STRATEGICON 14.11.2009r. Wrocław, turniej klasy Master

Post autor: Marcins »

pewno 3 ogólnie bo po 3 to byłoby przegięcie :P

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

marcinmysz pisze:pewno 3 ogólnie bo po 3 to byłoby przegięcie :P

jakie przegięcie tylko 6x6 furii / harpii lub 6x4 terradonów nic przegiętego w tym nie ma :> xD

Marcins
Masakrator

gokish pisze:jakie przegięcie tylko 6x6 furii / harpii lub 6x4 terradonów nic przegiętego w tym nie ma :> xD
wcale nie ma :P

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

3 latacze na sojusz

@Janiszek- kumuluje się

Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

Post autor: Lukaszxx »

dziękuje za odpowiedź na moje pytanie :D

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

2-gie WAZNE
Proszę mi dać znać (na gg 2622826) kto jes zainteresowany wyjściem na piwko z soboty na niedzielę- jeżeli uzbiera się dużo osób to zamówię dla nas osobny lokal, albo jakąś mniejszą rezerwację zeby byly miejsca siedzące ;)
myslę, ze po porstu dobrze by było znaleźć jakiś większy lokal ;] i się tam wbić między ludzi ;]

myslę, że fish i kacper coś doradzą :)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

lokal zawsze się znajdzie, o to nie ma raczej problemu.

Gorzej gdyby zebrało się jakoś 20 osób i nagle miejca zabrakło w jednym i musielibyśmy ulokować się w kilku, ale Pasaż Niepolda jst o tyle fajny, że obok siebie jest jakieś 50 knajp :D

Bocian
Chuck Norris

Post autor: Bocian »

Hej!

Na jaki adres mailowy wysyłać zgłoszenia/rozpy? Jaki jest termin?

Pozdrawiam!

Robson
Niszczyciel Światów

tylko żeby się pogoda opanowało :P wczoraj jak wiało to odczuwalna temp. była -25C :shock:
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Robson pisze:tylko żeby się pogoda opanowało :P wczoraj jak wiało to odczuwalna temp. była -25C :shock:
A co? W gałe chcesz pograć? :mrgreen:

Robson
Niszczyciel Światów

tak generalnie, miłoby było gdyby nie piździło ;p
RIP

Marcins
Masakrator

jest coraz zimniej śnieg nawet spadł więc prorokuje że się nie poprawi [-X

MISZTA
Wałkarz

Post autor: MISZTA »

Hej!
mam pytanie do regulaminu.
Pojawił się zapis że " 1 obowiązkowy bsb "
czy ten jeden obowiązkowy bsb działa na obie armie w sojuszu??
Pojawiło sie takie pytanie w tym temacie ale nie znalazłem na nie żadnej odpowiedzi.

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Post autor: morgan10005 »

Pytanie co do scenariusza 3 ,czy nieczarujecym bohaterem może być prince w TK?

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

MISZTA pisze:Hej!
mam pytanie do regulaminu.
Pojawił się zapis że " 1 obowiązkowy bsb "
Pojawiło sie takie pytanie w tym temacie ale nie znalazłem na nie żadnej odpowiedzi.
Wymagany jeden BSB na sojusz . Czyli jedna z dwóch armii musi miec BSB ,a druga moze jezeli chce ale nie musi .

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

@all przysyłać rozpy, bo po kolokwiach co mam nie ogarnę burdelu jak mi w 2 dni przyślecie ;)

@Robson- zamówiłem pogodę, 30 stopni, laski w bikini, żadnej chmurki na niebie

@Mrcimsz- jak nie pijesz to co sie odzywasz? ;p

@Co do pytań (nie będę określał jakich, bo częśc ludzi mogłaby się obrazić) Wszelkie informacje są w pierwszym poście. Masz pytanie, nie jesteś pewien? Przeczytaj jeszcze raz. Jeżeli dalej nie znalazłeś odpowiedzi na jaki mail podesłać rozpę, albo czy zdanie "jeden obowiązkowy BSB na sojusz" nie jest wystarczająco jednoznaczne, to nawet Ja ci nie pomogę.

Jeżeli masz za to jakieś ciekawe pytane, które mnie zainteresuje- wal.

Awatar użytkownika
Helkar
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Helkar »

Morrok pisze: @Co do pytań (nie będę określał jakich, bo częśc ludzi mogłaby się obrazić) Wszelkie informacje są w pierwszym poście. Masz pytanie, nie jesteś pewien? Przeczytaj jeszcze raz. Jeżeli dalej nie znalazłeś odpowiedzi na jaki mail podesłać rozpę, albo czy zdanie "jeden obowiązkowy BSB na sojusz" nie jest wystarczająco jednoznaczne, to nawet Ja ci nie pomogę.

Jeżeli masz za to jakieś ciekawe pytane, które mnie zainteresuje- wal.
Miszta napisal takie zdanie
Wiec jak sie ma Twoja Morrok odpowiedz i Janiszka do tego pytania?? Z zasad nie mozna wywnioskowac czy jeden BSB dziala w sojuszu na obydwie amrie czy tylko na armie macierzysta, a o to sie pyta Miszta. Jak pisze czy dziala na obie armie to wg mnie napisal bardoz dobre pytanie ktore zasady nie wyjasniaja. Wyjasniajac dokladniej chodzi o to czy jak gram z kolega ktory ma BSB to czy ja tez moge przerzucac breaka z jego BSB czy nie, a tego w zasadach nie ma.

Robson
Niszczyciel Światów

@Robson- zamówiłem pogodę, 30 stopni, laski w bikini, żadnej chmurki na niebie
jesteś w porządku :D

Dot. BSB

odpowiem za Morroka, który pewnie nie ma siły na takie pytania... Nie działa :?
RIP

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

jedziemy grać a nie oglądać samice w bikini :D

Morrok, ekipa na piwko po już zamknięta?
jak nie to z krzyśkiem się dołączamy :D :D
ps. sprawdziłem, chatę mam wolną i dwie osoby mogą przenocowac. trzeba mieć tylko swoją karimatkę/materac ( mam za mało łóżek) :(
nocleg jest również możliwy z piątku na sobotę, gdyby ktoś z Was przyjeżdżał w piatek wieczorem lub sobotę rano a nie wiedział jak trafić na turniej, to chętnie służę za przewodnika :D

Awatar użytkownika
Helkar
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Helkar »

Robson pisze: Dot. BSB

odpowiem za Morroka, który pewnie nie ma siły na takie pytania... Nie działa :?
Jesli mozesz z laski swojej jak powazny i kulturalny czlowiek wyjasnic co z tym pytaniem jest nie tak?? Jest w zasadach wzmianaka o tym? nie ma wiec jelsi sie ktos o to pyta co moze dla Ciebie jest oczywiste nie musi takie byc dla kogos innego i w mysl zasady kto pyta nie bladzi. Wiec jakies swoje przemyslenia zachowaj dla siebie bo to pytanie (dodam ze nie moje) jest dobre jak kazde inne.

I radzilbym troche wiecej szacunku dla innych ludzi chyba ze jestes jakims 5-latkiem wowoczas ok. Osobiscie uwazam ze Twoja wypowiedz jest (przepraszam za okreslenie) buracka i wielce nie stosowna. A druga sprawa nikt nie pyta sie Ciebie tylko organizatora.
Ostatnio zmieniony 5 lis 2009, o 09:59 przez Helkar, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ