Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[24.02.15]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: GraveDigger & Kacper [up 06.11.09]
Dasz przepis na tych maruderów slaneshowych?:)
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Czyściochy Poza tym świetna praca
Mnie też. My Little Pony. Wyszły cudnieRakso_The_Slayer pisze:białe konie z różowymi grzywami i ogonami mnie rozwaliły jak kucyki z jakiejś tam bajki
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
świetna robota! Model prezentuje się znakomicie. A śnieg wyszedł dobrze ale jakby topniał. Nie miałbym to tego zastrzeżeń gdyby wokół było trochę mokrzej... Ja bym walnął wikolu wokół troszkę i na śniegu też... dały by to efekt topnienia większy albo może zlodowacenia... zrobiłem tak kiedyś na beastmenie i wyglądało to chyba nieźle... no ale to twoja decyzja;]
Belakor pierwsza klasa, zwłaszcza skóra i miecz przypadły mi do gustu. Podstawka, a raczej bagnisko tylko jakoś mi nie leży. Co do RP podobnie, tez świetna praca ale faktycznie ten naramiennik jakoś nie leży.
pewnie się mijaliśmy;)
Podejrzewam że wiele osób znanych mi z forum tam było ale po prostu nie było jak się dowiedzieć kto jest kto;/. Nie gadaliśmy chyba ze sobą więc Cię nie rozpoznałem;/ brakowało jakiś plakietek z imieniem, nazwiskiem i nickiem..
Podejrzewam że wiele osób znanych mi z forum tam było ale po prostu nie było jak się dowiedzieć kto jest kto;/. Nie gadaliśmy chyba ze sobą więc Cię nie rozpoznałem;/ brakowało jakiś plakietek z imieniem, nazwiskiem i nickiem..
No niestety skrzydla przyklejałem na ostatnio chwile jakies 30 minut przed wyjsciem na pociąg i nie zdazylbym juz tego zakleić:/ A po konkursie to juz z lenistwa nie chcialo mi sie w nim grzebac :pArchaon pisze:Fajny ten Belakor. Podoba mi się dobór kolorów. Mam tylko pytanie: niejsce łączenia skrzydeł z plecami nie jest wygładzone GS-em ??
To celowe?