Liga - sponsoring , zmiana ksztaltu
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: Liga - sponsoring , zmiana ksztaltu
no ja też bym prosił o taką pm-ke.
moje stanowisko jest narazie neutralne więc sie nie wypowiadałem, ale chętnie zapoznam sie z tajnymi ustaleniami
moje stanowisko jest narazie neutralne więc sie nie wypowiadałem, ale chętnie zapoznam sie z tajnymi ustaleniami
ja tez chetnie przeczytam.
Także poproszę PM.
Juz pisze dlaczego , osoba od ktorej dostalem pewne informacje na temat Scorpiusa nei chce abym je publikowal czlonkom LL...
No to mamy trochę anal Bo informacje serwowane przez Scorpiousa są na ogół do przyjęcia. Ale jest w tym zły, podstępny plan, który jest, ale my się o tym nie dowiemy.
Więc Ziemko albo wierzymy Ci na słowo, że w to nie warto wchodzić, albo rozmawiamy jakby Twojego posta
Aleś zrobił ferment ;p
pozdrawiam
Furion
Więc Ziemko albo wierzymy Ci na słowo, że w to nie warto wchodzić, albo rozmawiamy jakby Twojego posta
w ogóle nie byłoZiemko pisze:Po przeanalizowaniu wszystkich faktow , o ktorych czesc uzytkownikow LL jeszcze nie wie , a sie dowie niebawem - jestem zdecydownie przeciwny. Niech ScorpiusX zaklada wlasna lige , zycze mu powodzenia
Aleś zrobił ferment ;p
pozdrawiam
Furion
Wyobraz sobie w jakiej ja jestem sytuacji. Odnosnie Scorpiusa - informacje , ktore dostalem dotyczyly "kwestii finansowych" Scorpiusa w przeszlosci. Nie wiem jakie ma teraz plany i ile w tym co mowi jest prawdy.
Dlugo zastanawialem sie nad tym czy powinnismy w to wejsc czy nie. Z jednej strony szansa dla ligi z drugiej jakies mimo wszystko ograniczenia. Suma sumarum moim zdaniem jest dobrze jak jest. Kazdy osrodek spokojnie sobie daje rade z organizacja lokali , masterow , frekwencja na nich jest , nagrody tez - niezawsze moze jakies wielkie , ale to jest nasze hobby i chyba nie dla nich gramy?? Wole zeby bylo jak jest - czyli calkiem sprawnie dzialajaca liga z roku na rok mam wrazenie lepiej , niz cisniecie na nagrody co moze doprowadzic do parcia strasznego na szklo czolowki ligi , no i poza tym mimo wszystko jakiegos uniezalenienia sie od kogos - teraz my decydujemy o wszystkim , pozniej tak by nie bylo.
To pisze abstrahujac od osoby Scorpiusa , ale gdybym mial ta sytuacje analizowac jeszcze przez jego pryzmat to wyszloby jeszcze gorzej. Czlowiek jest totalnie nieznana osoba w srodowisku , a jedyne glosy jakie dochodza o nim nie sa bardzo pozytywne.
Tyle ode mnie.
Dlugo zastanawialem sie nad tym czy powinnismy w to wejsc czy nie. Z jednej strony szansa dla ligi z drugiej jakies mimo wszystko ograniczenia. Suma sumarum moim zdaniem jest dobrze jak jest. Kazdy osrodek spokojnie sobie daje rade z organizacja lokali , masterow , frekwencja na nich jest , nagrody tez - niezawsze moze jakies wielkie , ale to jest nasze hobby i chyba nie dla nich gramy?? Wole zeby bylo jak jest - czyli calkiem sprawnie dzialajaca liga z roku na rok mam wrazenie lepiej , niz cisniecie na nagrody co moze doprowadzic do parcia strasznego na szklo czolowki ligi , no i poza tym mimo wszystko jakiegos uniezalenienia sie od kogos - teraz my decydujemy o wszystkim , pozniej tak by nie bylo.
To pisze abstrahujac od osoby Scorpiusa , ale gdybym mial ta sytuacje analizowac jeszcze przez jego pryzmat to wyszloby jeszcze gorzej. Czlowiek jest totalnie nieznana osoba w srodowisku , a jedyne glosy jakie dochodza o nim nie sa bardzo pozytywne.
Tyle ode mnie.
Ziemko pisze:
Tyle ode mnie.
Popieram Ziemka w całej rozciągłości - sam się wahałem z nastawieniem raczej sceptycznym bo człowienia w ogóle nie znałem, ale PM mnie przekonała 100% i myślę że temat mamy zamknięty.
Może łatwiej by mi było zająć stanowisko gdybym miał takie informacje jak Ziemko / Dalmar? Ja żadnej PMki nie dostałem.
TO juz nieaktualne , nie wracajmy do sprawy. Scorpius i tak odpuscil tak jak przypuszczalem , ze bedzie.
Ja jestem jak najbardziej otwarty na propozycje - pod warunkiem , ze nie bedzie to nikomu nieznany pan X.
Tja... mówisz to jakby gracze ze środowiska się garnęli hurtem do zakładania firm i sponsorowania WFB
Trochę ciężko będzie sprostać takim wymaganiom już pomijam ich zasadność...
pozdrawiam
Furion
Trochę ciężko będzie sprostać takim wymaganiom już pomijam ich zasadność...
pozdrawiam
Furion
Nie mam zamiaru sie z Toba wyklocac o to. Jesli chcialbys oddac wladanie liga maloznanemu kolesiowi , o ktorym kraza negatywne ploty to Twoj problem. Ja tak nigdy bym nie postapil... No, ale kazdy jest inny.