Nowa wersja strony ligi WFB
Moderator: swieta_barbara
- swieta_barbara
- habydysz
Kozacko - jesli tylko bedzie Ci sie chcialo byloby super..
Chcieć to mi się nawet chce - ale jak pisałem - potrzebuje wsparcia "logicznego", a chętnych póki co brakswieta_barbara pisze:Kozacko - jesli tylko bedzie Ci sie chcialo byloby super..

hej, adeon,
skontaktuj się najpierw z Tomashem w sprawie takiego portalu. Doszły mnie słuchy ze on chce pracować nad czymś podobnym, ja nie takim samym.
Dobrze jakbyście uzgodnili wspólna wersję oraz poznali swoje wspólne pomysły - może z tego wyniknąć coś dobrego
A co do powiązania człowiek-id to chyba standardowe potwierdzanie na maila będzie najlepsze. jest w miarę proste i wiarygodne.
I jeszcze uwaga co do możliwości edycji armii jaką się grało na turnieju - lepiej tego nie dawać graczom, gdyż mogą oszukiwać tylko po to by być najlepszym graczem daną armią :/
Wsparciem logicznym mogę służyć, ale najpierw pogadaj z Tomashem
pozdrawiam
skontaktuj się najpierw z Tomashem w sprawie takiego portalu. Doszły mnie słuchy ze on chce pracować nad czymś podobnym, ja nie takim samym.
Dobrze jakbyście uzgodnili wspólna wersję oraz poznali swoje wspólne pomysły - może z tego wyniknąć coś dobrego

A co do powiązania człowiek-id to chyba standardowe potwierdzanie na maila będzie najlepsze. jest w miarę proste i wiarygodne.
I jeszcze uwaga co do możliwości edycji armii jaką się grało na turnieju - lepiej tego nie dawać graczom, gdyż mogą oszukiwać tylko po to by być najlepszym graczem daną armią :/
Wsparciem logicznym mogę służyć, ale najpierw pogadaj z Tomashem

pozdrawiam

nie sadze. za latwo to sprawdzic.Asassello pisze: I jeszcze uwaga co do możliwości edycji armii jaką się grało na turnieju - lepiej tego nie dawać graczom, gdyż mogą oszukiwać tylko po to by być najlepszym graczem daną armią :/
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Pomysl mialem taki, zeby kazda zmiana byla widoczna w ogolnodostepnym rejestrze zmian. Taka podstronka z wskazaniem kto i kiedy i na co zmniel sobie armie. Wedlug mnie styknie w 100%Gobos pisze:nie sadze. za latwo to sprawdzic.Asassello pisze: I jeszcze uwaga co do możliwości edycji armii jaką się grało na turnieju - lepiej tego nie dawać graczom, gdyż mogą oszukiwać tylko po to by być najlepszym graczem daną armią :/
Dzięki Asassello za czujność (ja rzadko bywam w tym temacie), się skontaktowaliśmy z Adeonem 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Potwierdzam, się skontaktowaliśmy