Warlord + Shield @ 178 Pts
Sword of Might
Warpstone Armour
War-Litter
Plague Priest + Flail @ 304 Pts
2* Dispel Scroll
+ Plague Furnace
Plague Priest + Censer @ 166 Pts
2* Dispel Scroll
Chieftain + BSB; GW @ 99 Pts
Enchanted Shield
Rival Hide Talisman
25 Clanrats + Shield; FCG @ 133 Pts
9+1 Giant Rat Pack @ 35 Pts
21 Skaven Slaves + Mu @ 44 Pts
21 Skaven Slaves + Mu @ 44 Pts
5 Warplock Jezzail teams @ 100 Pts
5 Warplock Jezzail teams @ 100 Pts
20 Plague Monks + FCG @ 215 Pts
Storm Banner
7 Plague Censer Bearers @ 112 Pts
1 Hell Pit Abomination + Spikes @ 250 Pts
1 Doomwheel @ 150 Pts
Wyzwanie - czyli szczury na 2k
Wyzwanie - czyli szczury na 2k
Widzę jak wszyscy radośnie wrzucają rozpiski na 2250+ więc postanowiłem złożyć rozpiskę na 2000. Jako, że przy 2250 jest ciężko z punktami, to wepchnięcie wszystkiego co się chce na 2k graniczy z cudem Więc co sądzicie o czymś takim i jakie są wasze pomysły na te punkty?
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Gdzie masz zamiar trzymać w tej rozpisce bohaterów? W tym jednym oddziale clanratów? No i nie wiem czy 20 mnichów wystarczy, ale podejrzewam, że punkty na jeszcze 5 raczej trudno będzie znaleźć.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
priest na kadzidle do monkow, priest z censerem do censerow a warlord do clanratow?
A BSB? On też musi gdzieś siedzieć. W mnichach nie może, więc pewnie w clanratach, a to już duże ryzyko, bo będzie tam siedzieć dużo punktów i dwa sztandary.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
-
- Masakrator
Mam małą sugestię.
Doomwheel(jakikolwiek by nie był) jest strasznie losowy.
Po ścięciu punktów,może zmieścisz drugiego grubasa(Hellpita znaczy się).
Doomwheel(jakikolwiek by nie był) jest strasznie losowy.
Po ścięciu punktów,może zmieścisz drugiego grubasa(Hellpita znaczy się).
Łatwo powiedzieć,"po ścięciu punktów" mogę co prawda obciąć po 4 giant raty i 1 censera ale to da maksymalnie 50 pkt. Warlord też mógłby być z buta z 2-rakiem, ale wtedy nie robi nic ciekawego (ten też co prawda dużo nie robi, ale przynajmniej ma szanse powalczyć. DW też sieje zagrożenie, bo poza nim i jezzkom nie mam nic czym bym mógł powalczyć z takim smokiem czy hydrą. Bardziej już bym potrzebował 2 kloca klanratów, bo jak słusznie Myth zauważył oddział z lordem i bsb to łakomy cel. Tylko co wywalić? Wyrzucając 1 LT znacząco zmniejszam prawdopodobieństwo, że któryś z pozostałych dwóch dojedzie. I prawdę mówiąc jak już wolał bym wydać te punkty na doomflayera. A może obciąć lorda do minimum i postawić drugie klany?
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
-
- Masakrator
Lord ścięty do minimum -po co zatem go brać? Ani hitting power,ani jego liderka za dużo nie da.
To już lepiej Seera albo bez Lorda grać
Jakoś masy ta rozpa nie ma.
To już lepiej Seera albo bez Lorda grać
Jakoś masy ta rozpa nie ma.
Od takiego warlorda więcej chyba zrobił by assasin. Blade of Corruption+tail weapon+szczuropiesek, bomba+tail weapon+szczuropiesek, albo warpgwiazdki.
I możesz jeszcze zabrać kadzidełko Priestowi, zwykły flail zadziała tak samo, bo skoro siedzi w censersach to wszyscy przeciwnicy i tak beda musieli testowac toughtness. Chyba ze aż tak bardzo zalezy ci na magicnzych atakach dla niego.
I czery scrolle na 2000 to nie lekka przesada?
I możesz jeszcze zabrać kadzidełko Priestowi, zwykły flail zadziała tak samo, bo skoro siedzi w censersach to wszyscy przeciwnicy i tak beda musieli testowac toughtness. Chyba ze aż tak bardzo zalezy ci na magicnzych atakach dla niego.
I czery scrolle na 2000 to nie lekka przesada?
kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.
Zły adres - co do rozpy : Gianty razy trzy to rozumiem tylko wystawienie ? Bo to LD nie ma rank nie ma... no i kosztuje tyle co 40 slaves - dla mnie przegrywają konkurencję
No i dziwi mnie brak latarek we wszystkich rozpach - nic tylko te Hellpity
No i dziwi mnie brak latarek we wszystkich rozpach - nic tylko te Hellpity
Ostatnio zmieniony 10 lis 2009, o 21:08 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.