Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
lith
Oszukista

Post autor: lith »

Oj chyba do konca ;)

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Post autor: Esco »

zafael pisze: btw. Badania dowodza, ze kobiety wola mezczyzn przy kosci tu i tam - to ma podswiadomie swiadczyc o tym, ze jest w stanie ja wyzywic.
zwlaszcza jak kolo ma duze piersi, wtedy daje podswiadome sygnaly ze jest za nia w stanie wykarmic dziecko. :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Esco pisze:
zafael pisze: btw. Badania dowodza, ze kobiety wola mezczyzn przy kosci tu i tam - to ma podswiadomie swiadczyc o tym, ze jest w stanie ja wyzywic.
zwlaszcza jak kolo ma duze piersi, wtedy daje podswiadome sygnaly ze jest za nia w stanie wykarmic dziecko. :P
I wtedy sensu nabierają słowa mojej koleżanki "wyssałam to z mlekiem ojca" :P

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

To moze jakies wolanie o pomoc z jej strony bylo..?

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

To byly powazne badanie naukowe, nic o sutkach faceta nie bylo:
Tylko chodzilo o bezpeczenstwo - mezczyzna otyly jest postrzegany jako zdoln do wyzywienia/utrzymania partnerki. To jeszcze instynkt z czasow kiedy to bylo b. wazne.

Nic wspolnego ze Zlym dotykiem, sutami faceta nie ma nic wspolnego... :P

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Stary, te badania to bajka. Wiem bo według tego to powinienem być w stanie wyżywić dwie wsie afrykańskie...

Ogólnie dziewczyny nie lubią grubych. Wiem z własnego doświadczenia, dużej ilości podchodów i prób...

Mają nas za miśki. Takie do przytulenia, wypłakania się i wyspowiadania. Ale dalej to za penisa nie idzie...

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Fanatyk pisze: Mają nas za miśki. Takie do przytulenia, wypłakania się i wyspowiadania. Ale dalej to za penisa nie idzie...
ten tekst mnie rozwalił xD Dobrze ze miskiem nie jestem ;)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

W ramach zasług za rozbuchanie i podsycanie takiego tematu, Zaraza otrzymała adekwatną rangę specjalną ;)

A Fanatyk ma mega rację. Badania ze skłonnością do grubszych - i tak i nie. Chudych może nie uwielbiają, ale grubych jeszcze mniej. Wystarczy porównać popularność dwóch brzydali o skrajnie różnych wagach - jak myślicie, więcej dziewczyn leci na Iggy'ego Poppa czy na Józefa Oleksego? :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

W ramach zasług za rozbuchanie i podsycanie takiego tematu, Zaraza otrzymała adekwatną rangę specjalną
Jest mi niezmiernie miło :)
jak myślicie, więcej dziewczyn leci na Iggy'ego Poppa czy na Józefa Oleksego?
Ja na żadnego, żaden nie ma brody!
[Fanatyk, znając avatar tego "mana, co wzbudza fear", zaraz doda: i broni palnej, i fajki, i butelki rumu...]

Awatar użytkownika
D-Wens
Wałkarz

Post autor: D-Wens »

Ja też chcę specjalną rangę!!!

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

D-Wens pisze:Ja też chcę specjalną rangę!!!
To daj screeny z JazzJackRabbit, domaluj w paincie nocnego elfa i powiedz, że Draenei odkryli nową planetę i będzie nowy mod do WoWa :lol:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

ROTFL
mistrzyni, zniszczyła :lol:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
D-Wens
Wałkarz

Ja mogę mieć rangę "devil" albo jak już mnie tak posądzacie o to to mogę mieć rangę "naczelny prowokator"

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

A ja chcę mieć rangę Naczelny Pożeracz, albo nie - Naczelny Zjadacz; hm może lepiej - Naczelny Poprawiacz, albo inaczej - Naczelny Podrywacz... albo hm, sam nie wiem... może Naczelny Rozkminiacz...?
Luudzie, zróbcie sobie własne forum i ustawcie sobie co chcecie w randze, problem z głowy :P

Awatar użytkownika
D-Wens
Wałkarz

Tomash pisze:ROTFL
mistrzyni, zniszczyła :lol:
Nie wiem kogo zniszczyła ale na szczęście nie mnie

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

D-Wens pisze:Ja mogę mieć rangę "devil" albo jak już mnie tak posądzacie o to to mogę mieć rangę "naczelny prowokator"
prowokuj dalej to moze bedzie nowa... typu zbanowany :wink:

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

D-Wens pisze:Ja mogę mieć rangę "devil" albo jak już mnie tak posądzacie o to to mogę mieć rangę "naczelny prowokator"
devil.. a moze debil?

Prawda taka, ze wystarczy sie w odpowiednich kregach pokazywac zeby na kazdy gabaryt fizyczny wyrywac niewiasty - czy to na wystajace wychudzone zebra, czy na czterocyfrowa wage.
Zreszta sam Slonce me poznalem na koncercie pankowym, jak jeszcze irokeza nosilem - mam nieodparte wrazenie ze na zjezdzie fanow hip-hopu mimo ciekawej osobowosci i wrodzonego czaru - z swym image podobnego farta bym nie mial (;

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Zreszta sam Slonce me poznalem na koncercie pankowym, jak jeszcze irokeza nosilem - mam nieodparte wrazenie ze na zjezdzie fanow hip-hopu mimo ciekawej osobowosci i wrodzonego czaru - z swym image podobnego farta bym nie mial (;
Więc jeśli kiedyś poleciałam na faceta wtenczas mającego długie włosy, z podbitym okiem i trzymającego w dłoniach etykietki od lokalnych z Trójmiasta tanich win, to świadczy o tym, że
- chcę mieć w mężczyźnie przyjaciółkę - stąd długie włosy ;)
- chcę jednocześnie widzieć dowody męstwa - stąd oko [przeciwnik skończył gorzej].
- chcę mieć mężczyznę odpowiedzialnego i oszczędnego - stąd TANIE wina :D

Ile to się można dowiedzieć...

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

a ja nie chce miec rangi, czy jestem "inny"
podobala mi sie tylko z markiem slaanesha, ale do czasu...

Fanatyk jestes w wkieku:
ze kobiety w Twoim otoczeniu potrzebuja ustatkowania, mysla o rodzinie, dzieciach?
Jesli nie to Twoje porownanie jest shita warte.

Nie chodzi o wage duzej ciezarowki...
Gabarytow slonia w ciazy.

Wystarczy, zeby miesien "piwny" zalsanial ci przyrodzenie jak jestes wprostowany. Posiadanie "bebeszka" jest rownowazne z ustatkowaniem sie, w miare stalej pracy i dobrych dochodach.

Moze znaczyc tez gowienko, ale nie o to chodzi.
Po to sa badania, zeby z 2000 proby wylonic regole, a nie wyjatki.
Skoro regola jest taka - to nie mozna porownywac tego ze soba, bo to pomysl idiotyczny. To tak jak powiedziec:
jestem Polakiem i mieszkam w Polce - czyli wszyscy ludzie mieszkajacy w Polsce sa Polakami

Awatar użytkownika
Skav
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Skav »

a ja True Metal Of Steel :D

Zablokowany