1350 hajów
1350 hajów
rospiska zrobiona pod rewanż-mecz
commander: BSB koń z bardingiem SOM hełm fortuny
Mag: 2* DS
5 silver helms 2+ save, muzyk
5 silver helms 2+ save
5 silver helms 2+ save muzyk banner of ellyrion
6 dragon princes fcg war banner
czempion ma enchanted shield
4 rydwany
2 orły
chciałem żeby rospiska nie była wymaksowana
commander: BSB koń z bardingiem SOM hełm fortuny
Mag: 2* DS
5 silver helms 2+ save, muzyk
5 silver helms 2+ save
5 silver helms 2+ save muzyk banner of ellyrion
6 dragon princes fcg war banner
czempion ma enchanted shield
4 rydwany
2 orły
chciałem żeby rospiska nie była wymaksowana
No w sumie sie udało. Jeszcze można by chanellera i 2 lvl maga wrzucic. No i za orly bolce. Wywalić np. jednego dragona i silwerów. Wtedy by była wymaksowanadżejdżej pisze: chciałem żeby rospiska nie była wymaksowana

A to Ci dopiero,he przegięte...popatrz na jednostki,ich układ i staty,zbuduj ew rospiskę i zobaczysz z czym jest ogromny problem,podpowiem tylko że nasz łucznik jest za 12 pkt,welficki też,dragon prins jeden kosztuje tyle co black knight na wypasie i wild rider,fast mamy taki sam co de,ale nasz jest w specialach,bolec nasz kosztuje 100,krasnoludzki ze stubbornem,4 obsługantami i 4 bs 65 no i jest w specach,no i połowa armii w 0-1,co za kretyn to wymyślił to niewiem.Ale na przedmoity typu arcane czy honory niepatrz bo możesz faktycznie stwierdzić że he są przegięte.
Belaner7 pisze:A to Ci dopiero,he przegięte...popatrz na jednostki,ich układ i staty,zbuduj ew rospiskę i zobaczysz z czym jest ogromny problem,podpowiem tylko że nasz łucznik jest za 12 pkt,welficki też,dragon prins jeden kosztuje tyle co black knight na wypasie i wild rider,fast mamy taki sam co de,ale nasz jest w specialach,bolec nasz kosztuje 100,krasnoludzki ze stubbornem,4 obsługantami i 4 bs 65 no i jest w specach,no i połowa armii w 0-1,co za kretyn to wymyślił to niewiem.Ale na przedmoity typu arcane czy honory niepatrz bo możesz faktycznie stwierdzić że he są przegięte.

Nie gram hujamiKosa pisze:Belaner7 pisze:A to Ci dopiero,he przegięte...popatrz na jednostki,ich układ i staty,zbuduj ew rospiskę i zobaczysz z czym jest ogromny problem,podpowiem tylko że nasz łucznik jest za 12 pkt,welficki też,dragon prins jeden kosztuje tyle co black knight na wypasie i wild rider,fast mamy taki sam co de,ale nasz jest w specialach,bolec nasz kosztuje 100,krasnoludzki ze stubbornem,4 obsługantami i 4 bs 65 no i jest w specach,no i połowa armii w 0-1,co za kretyn to wymyślił to niewiem.Ale na przedmoity typu arcane czy honory niepatrz bo możesz faktycznie stwierdzić że he są przegięte.
armia jest bardzo dobra, princeska ma 18cali ruchu i 5WS, 100pkt za bolca to przyzwoita cena, jeszcze do przełknięcia, nie wiem dlaczego ostatnio tak narzekasz na te elfiki

Ale przedprzed mówca narzekał na fasty że są w specialach. I co z tego?
i tak gra się na SH,a oni są przegieci bo mają 2+ save i są w corach
kosa ja nienarzekam,ja obalałem teorię tego że he są przegięte(bo nie są)wiadomo,princeski są ok,rydwany też mamy zajebiste,bolce i tak są w rospiskach,bo muszą,orełki również świetne,silvery w corach również super,ale nic z tego poza magią nie jest przegięte
wiem o co Ci chodzi, owszem oprócz magii to nic nie jest u nas przegiete ale to chyba dobrze?? Chociaż wolałbym przegietą piechotę zamaist magii, jakby tak to się zamieniło miejscami
...

Kosa jak chcesz przegieta piechote to moze zminisz armie?
hmm.. nie wiem na co.. moze kraski - kawalerii przegietej nie maja.. no i magi tez im nie przegieli 

ale ja chce HE i nie wymyślam, bo fluffowo to mają dobra piechote, tak to mozecie mówić graczowi dwarfickiemu, który pragnie grać na kawie 

Grać będziesz jak chcesz,ale niezmienisz faktu że helficka piechota to plew,tak samo gra na smoku jest słabsza niż 4x4 czy słoneczny patrol,ale ja lubie smoka inim z regóły gram,będąc w świadomości że to niejest najlepsze rozwiązanie