DE 1500
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
mocne i do obrzygania standardowe. większa gejownia już być nie mogla. nie ma czego komentować.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
To na turniej w niedziele ?
Moc gejowiska ;], powinno dawać rade, chociaz ja bym tych drugich shade zamienił na wiecej mengili i shadow w drugim odddziale , ew 3 harpie
Moc gejowiska ;], powinno dawać rade, chociaz ja bym tych drugich shade zamienił na wiecej mengili i shadow w drugim odddziale , ew 3 harpie
Mnie tylko interesuje, gdzie magiczki będą siedzieć Do mengili z tego co jest mnie wiadome nie mogą wchodzić.
Co do rozpiski to takii komentarz - w końcu wyszedłeś z szafy Rychu.
tez mnie to zastanawia XD, generalnie to moge wrzucic je do shadow,DR, albo do bolcow. To wszystko zalezy od sytuacjiMichał pisze:Mnie tylko interesuje, gdzie magiczki będą siedzieć Do mengili z tego co jest mnie wiadome nie mogą wchodzić.
*Młody
pewnie na turniej w niedziele o ile nie bede mial cwiczen pozniej