Codex 7 edycji dla besti?
Moderator: Dibo
Re: Codex 7 edycji dla besti?
To zwykły plastik.
Mariusz 'Marios' Krakowczyk
Inkwizytor Warszawa
Niekończąca się krucjata przeciw "wujkowi dobra rada".
Inkwizytor Warszawa
trikk pisze:Z głupotą można żyć.
Jak na BSB ma zamałe rogi
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
mam nadzieje ze moje 200 bestii nie podzieli losu armii WoCH i bedzie mialo okazje czesciej wychodzic na pole bitwy, moze nawet na jakies turnieje.
Z WoCem nie ma dramatu, da się tym pograć. Mnie tylko najbardziej boli brak właśnie takiego herdzika w szeregach WoCu, żeby się pozbywać harpii/furii itd i powiedzmy trochę tańsi marauderzy konni
Inkwizytor Warszawa
Inkwizytor Warszawa
ja nie mowie ze dramat w WoChu ale kurcze troche to niezgrane wszystko, oby w bestiach tak nie bylo.
ogolnie slyszalem ze gory i ungory maja byc w osobnych oddzialach i pakowac je chca po 10 sztuk, wiec dobrze by bylo wykupic obecne duzo bardziej oplacalne boxy
ogolnie slyszalem ze gory i ungory maja byc w osobnych oddzialach i pakowac je chca po 10 sztuk, wiec dobrze by bylo wykupic obecne duzo bardziej oplacalne boxy
Obydwiema rękami się podpisuję, że plota jest głupia. Byleby tylko była też nieprawdziwa...To jakaś głupia plota, nikt tego nie potwierdza, tylko ktoś walnął wątek na warseerze.
Naprawdę bym się zdziwił, gdyby GW postawiło na tak ekstremalny ruch... Ale GW już nie raz mnie zadziwiło :<
Uerph.
Nadchodzi era wielkich bestii, najpierw hydra, potem stegaon i abomiacja. Ten nowy rarowy monster Gorgona według jednej z szych z GW ma być na tym samym poziomie co wcześniej wymienione potwory. Po za tym nic więcej nie wiadomo, nie znamy ani stat ani zasad(chociaż na pewno duży cel i terror), GW daje jedynie takie kąski informacji by zwiększyć jedynie głód na więcej wieści.
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
poziom hydry i abominacji wg gw moze byc czymkolwiek wiec jeszcze sie nie ciesze, beda skany to bedziemy mogli cos powiedziec, nie chce 2gich demonow, nie chce nowego szalu armii, chce grywalny dex, jak wyjdzie troche nowych modeli to tez czadowo.
A ja mam taką skryta nadzieje ze GW w całej swej zajebstości złączy armie bestii i wojów. Taki manewr bardzo by poprawił kodeks Wojów ale i bestiom dał by kilka mocniejszych oddziałów
ale wiesz jak to mówią "nadzieja umiera ostatnia"
Tzn dwuraki, ale przy założeniu, że Centigory są traktowane przy tym jak piechota i mają +2S. Jeszcze przy 2óch atakach byliby bardzo fajni.Jasiuuu pisze:Marios: nie no dwuraków to byśmy nie chcieli na nich ; )
Co do Gorgony to słyszałem, że ma być potworkiem ze statami 5tkowymi i ruchem 8, ale więcej nie powiedzieli. Może jako kolejny potworek (Vargulf, hydra, abominacja) będzie miała regenkę
Inkwizytor Warszawa
Inkwizytor Warszawa