Świdnik
Świdnik
Witam.
Chciałbym zaprosić wszystkich chętnych do gry oraz do promocji Warhammera w mniejszych miastach do Świdnickiego klubu fantasy "Obelisk" mieszczącego się na 3 piętrze Galerii Venus przy ul. Wyszyńskiego 17 ( w zasadzie to wystarczy się u nas w mieście zapytać gdzie jest galeria Venus - tak będzie łatwiej znaleźć).
Zapraszam również ludzi gotowych wesprzeć swoja wiedzą i doświadczeniem klub który się dopiero formuje. Posiadamy własną salę oraz kilka stołów (które co prawda są w fazie dokańczania, ale da się na nich grać) oraz makiety ( również część z nich jest prowizoryczna) więc ogólnie grać się da - a to chyba najważniejsze.
Zapraszam w każdy piątek w godzinach 15-21
Chciałbym zaprosić wszystkich chętnych do gry oraz do promocji Warhammera w mniejszych miastach do Świdnickiego klubu fantasy "Obelisk" mieszczącego się na 3 piętrze Galerii Venus przy ul. Wyszyńskiego 17 ( w zasadzie to wystarczy się u nas w mieście zapytać gdzie jest galeria Venus - tak będzie łatwiej znaleźć).
Zapraszam również ludzi gotowych wesprzeć swoja wiedzą i doświadczeniem klub który się dopiero formuje. Posiadamy własną salę oraz kilka stołów (które co prawda są w fazie dokańczania, ale da się na nich grać) oraz makiety ( również część z nich jest prowizoryczna) więc ogólnie grać się da - a to chyba najważniejsze.
Zapraszam w każdy piątek w godzinach 15-21
- Shakin' Dudi
- Masakrator
można wpadaść.
Ile osób gra?
Czy moglibyście także i nas odwiedzić w Lublinie? Daleko nie macie
Ile osób gra?
Czy moglibyście także i nas odwiedzić w Lublinie? Daleko nie macie
gra około 10, ale niestety wszystko jest to dopiero w początkowych formach, więc codziennością są proxy wykonane z kartoników lub coś takiego. Chyba nikt nie ma jeszcze całej kompletnej armii ale po woli staramy się wypełniać braki w szeregach. Z graczy warhammera faktycznie chyba nikt nie pojawia się poza naszym miastem w celach giercowych, ( choć z tego co wiem to kilku naszych członków aktywnie udziela się w Lublinie na scenie Lotra ) ale bardzo możliwe, że i to postaramy się zmienić, bo wiadomo, że w konfrontacji można nauczyć się najwięcej
- Shakin' Dudi
- Masakrator
papierki to nie problem. Aż mi się łezka w oku kręci jak sobie przypomne jak mi ok 5-6 lat temu jakis gbur zdmuchnął ,,pegazy'' ze stołu . Chłopaki, trzeba się umawiać i działać! Na samą myśl o możliwości gry z nowymi twarzami zaczyna mi być weselej. W Łęcznej niedługo będzie turniej (ogłoszenie jest w dziale ,,turnieje''). Jezeli komus z was brakowalo by figurek to powiedzcie. Sam mam mnostwo ktore moglbym na turniej przyniesc, tym bardziej ze nie mam do szkoly zbyt daleko.Flo pisze:gra około 10, ale niestety wszystko jest to dopiero w początkowych formach, więc codziennością są proxy wykonane z kartoników lub coś takiego. Chyba nikt nie ma jeszcze całej kompletnej armii ale po woli staramy się wypełniać braki w szeregach. Z graczy warhammera faktycznie chyba nikt nie pojawia się poza naszym miastem w celach giercowych, ( choć z tego co wiem to kilku naszych członków aktywnie udziela się w Lublinie na scenie Lotra ) ale bardzo możliwe, że i to postaramy się zmienić, bo wiadomo, że w konfrontacji można nauczyć się najwięcej
Jezeli zasmakujecie w turniejach to gwarantuje wam, że zobaczycie to hobby z zupełnie innej (lepszej i bardziej fascynującej) strony niż rzucanie kostkami .
!
ALLELUJA
W końcu będzie z kim zagrać od czasu do czasu(btw. jestem z piask i ostałem sie tam praktycznie jako ostatni przedstawiciel warhammera, a w lublinie nawet nie wiem co się w tej kwestii dzieje ). Chociaż jakimś tam pro nie jestem to zasady znam całkiem dobrze, więc nie będziecie mieli nic przeciwko jeśli wesprę was w tym "promowaniu" młotka no i od czasu do czasu sklepię michy w honorowej potyczce - czas by kiszona od roku armia Delfów ujrzała światło dzienne.
A że z ciekawości jeszcze spytam - czy jest wśród was gość o ksywce goodway? Znaki charakterystyczne - grał niemal czystym Khornem, długie, czarne, włosy, niemal zawsze miał na sobie moro spodnie, czarną koszulkę i trapery na nogach. Ciekawie się z nim grało , a podobno mieszkał właśnie w Świdniku.
W końcu będzie z kim zagrać od czasu do czasu(btw. jestem z piask i ostałem sie tam praktycznie jako ostatni przedstawiciel warhammera, a w lublinie nawet nie wiem co się w tej kwestii dzieje ). Chociaż jakimś tam pro nie jestem to zasady znam całkiem dobrze, więc nie będziecie mieli nic przeciwko jeśli wesprę was w tym "promowaniu" młotka no i od czasu do czasu sklepię michy w honorowej potyczce - czas by kiszona od roku armia Delfów ujrzała światło dzienne.
A że z ciekawości jeszcze spytam - czy jest wśród was gość o ksywce goodway? Znaki charakterystyczne - grał niemal czystym Khornem, długie, czarne, włosy, niemal zawsze miał na sobie moro spodnie, czarną koszulkę i trapery na nogach. Ciekawie się z nim grało , a podobno mieszkał właśnie w Świdniku.
Taaaak... on serio był jakimś Awatarem szatana za to jak pięknie się jego sfrenzowanych chosenów w pułapki wciągało, a potem taki zong co się z nimi stało
O turnieju w Łęcznej już się dowiedziałem dzisiaj jak przeglądałem forum i jest idea żeby wyruszyć na tą wojenkę. Pewnie kumpla od bretki wyciągnę ale nadal 3 osoby brakuje...
Hehe w końcu coś zacznie się dziać
O turnieju w Łęcznej już się dowiedziałem dzisiaj jak przeglądałem forum i jest idea żeby wyruszyć na tą wojenkę. Pewnie kumpla od bretki wyciągnę ale nadal 3 osoby brakuje...
Hehe w końcu coś zacznie się dziać
Ostatnio zmieniony 23 lis 2009, o 19:28 przez Luthers, łącznie zmieniany 1 raz.
spotkania odbywają się na drugim piętrze galerii.
Można tam dostac się na 3 sposoby. Są tam 2 windy, lub można wjechac schodami na 1 piętro i potem schodami na lewo wejśc na górę. Praktycznie każdy może podpowiedzieć drogę
( tylko jak ktoś będzie się pytał o MOK to nie dajcie się wysłac do drugiego MOKu w mieście bo wielu ludzi to akurat nie wie że w galerii są sale MOKu )
Można tam dostac się na 3 sposoby. Są tam 2 windy, lub można wjechac schodami na 1 piętro i potem schodami na lewo wejśc na górę. Praktycznie każdy może podpowiedzieć drogę
( tylko jak ktoś będzie się pytał o MOK to nie dajcie się wysłac do drugiego MOKu w mieście bo wielu ludzi to akurat nie wie że w galerii są sale MOKu )
- Shakin' Dudi
- Masakrator
o ktorej jest ostatni autobus do lublina?