Slaanesh 2350pts

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
caspion
Plankton

Slaanesh 2350pts

Post autor: caspion »

General:
Deamon Prince Slaanesha - 565pts
(Master of Mortals, Diabolic Slendour, Soul Hunger, Soporific Musk, Level 4 magic)

Hero:
Aspiring Chaos Champion - 166pts
(Chaos steed, Battle standard, War banner)

Chaos Sorcerer - 230pts
(Steed of Slaanesh, MgLevel 2, Dispell scroll, Power Stone)

Core:
8X Chosen Chaos Knights of Slaanesh - 480pts
(sztandar muzyk czempion, Reptorous Standard)

17X Marauders - 144pts
(sztandar muzyk czempion, lekka zbroja, flail)

14X Chaos Warriors of Slaanesh - 260pts
(Tarcza, sztandar muzyk czempion)

1XChaos chariot of Slaanesh

Special:
15XDeamonetters - 225

Rare:
2XSpawn of chaos z markiem slaanesha 150pts

Razem: 2350pts 61mod. Casting Pool-8, Dispel pool-5

Co myslicie o takiej rozpisce staralem sie zlozyc ja pod Ogry ale i nie tylko, demon oczywiscie przyloczony do demonetek a aspirant do konikow
Reszta raczej do tego zeby odwacac uwage ewentualnie przetrzymac wroga, szczegolnie spawny, slaanesha szybciutkie sa. Pozdrawiam i z gory dziekuje za rady:>:>

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

rozpa tak niecodziennna ;) Brak psów bardzo boli. moze rozbić rycerzy na 2x4 z muzykami? a cąłkowicie wywalić im sztandary? za te zaoszczędzone pkt conajmniej jedne psy wejdą, moze drugi oddział się zmieści. Może ktoś się wypowie na temat przedmiotów bo też dziwnie złozone mi się wydają ;)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

caspion
Plankton

Post autor: caspion »

faktycznie nie ma psow a lubie ich uzywac ale troche mi sie znudzily i do tego na ogry to tak sobie sie sprawdzaja, chyba ze tylko do wyciagania jednostek, a przedmioty nawet ciekawe :lol: mam nadzieje bardziej kasliwe, szczegolnie jak obnizaja WS (no dzila przynajmniej) a rycerzy codzilo mi specjalnie o dluzy klocek tak zeby nibylo latwo go sprzatnac czesto wspomagany przez maga z tylu ktory dzieki szybkosci swojego wierzchowca moze wyskoczyc za plecy i zaczarowac cos konkretnego. A przytym jest zazwyczaj glownym celem dzieki czemu oddzial demonetek z Generalem dotrze do walki :lol:

ODPOWIEDZ