Galeria smigla

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiglo
Plewa

Galeria smigla

Post autor: smiglo »

Witam wszystkich. Po kilku dobrych latach wrocilem do figurek i cos tam zaczalem znowu malowac i konwertowac. Generalnie siedze w czterdziestce, ale bania na plastikowe ludki wrocila wraz z blood bowlem na calego, tak wiec w obecnej chwili kolekcjonuje sobie rowniez armie chaosu do wfb. Mam nadzieje, ze wlasny kat tutaj choc troche zmobilizuje mnie do bardziej systematycznej pracy nad modelami.
Wrzucam mojego ostatniego ulepka/konwerta do 40tki. W obecnej chwili bedzie uzywany jako Obliterator a w dalekiej przyszlosci ma posluzyc jako wodzu do armii Dark Mechanicus. Chcialem nadac mu bardziej industrialny wizerunek niz ten jaki posiadaja fabryczne modele gw, nawiazujac do dobrych starych obliteratorow dave'a andrewsa. Licze na wasze komentarze i pozdrawiam.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 25 lis 2009, o 17:34 przez smiglo, łącznie zmieniany 1 raz.
"Fuck it, Dude, let's go bowling."
-Walter Sobchak

Awatar użytkownika
smiglo
Plewa

Boisko poswiecone papie Nurglowi, ktore trzasnalem jakis czas temu, z wizerunkiem zgnilego dziada na srodku.
Obrazek

Boisko Norski, WIP
Obrazek
-Walter Sobchak

Awatar użytkownika
smiglo
Plewa

Nurglowcy WIP. Obecnie sluza w blood bowlowym teamie Nurgla ale docelowo beda Chosenami. Lipne foty podobnie jak w przypadku boisk, za jakis cza spostaram sie wrzucic lepsze mam nadzieje skonczonych juz nurglowcow.
Obrazek
-Walter Sobchak

Awatar użytkownika
smiglo
Plewa

Tutaj druzyna ludzi do blood bowla - zrobieni z czesci imperialnych knightow i tych wariatow z giwerami na koniach i cadianskich trooperow z 40tki. WIP oczywiscie.
Obrazek
-Walter Sobchak

Awatar użytkownika
smiglo
Plewa

Tarcza dla championa konnych khorniakow. malunek na podstawie bardzo dobrej plytki ;)
Obrazek
Obrazek
-Walter Sobchak

Awatar użytkownika
smiglo
Plewa

standard bearer do mojego chaosu. WIP :D ma jezdzic na rydwanie wersja lux z szoferem i 2 parami koni. to foto wyjatkowo fatalne niestety.
Obrazek
-Walter Sobchak

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Świetni nurglowcy. Aż mnie zainspirowałeś, bym wrzucił foty swoich, mimo, że poziomem konwersji nie dorastają swoim do pięt.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

szrama
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: szrama »

Pewnie jesteś już znudzony słuchaniem jaki jesteś dobry, więc powiem, że jesteś lekko ponad przeciętną :D
Świetni, szkoda gadać po prostu :)

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Kurde, modelowanie boskie. Co by tu dużo mnie mówić, oczy mi wypadły ;/ Kurde, też bym tak chciał modelować ;D
=D> =D> =D>

Awatar użytkownika
Rion
Chuck Norris

Post autor: Rion »

Qrde! Gdzie moja szczęka!?

Pięknie :wink:

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

=D>
szczególnie 40-kowiec mi się podoba. No i boiska do BB :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Rion
Chuck Norris

Post autor: Rion »

A mi free-hand na tarczy (jest boska) :wink:

Awatar użytkownika
Aves
Chuck Norris

Post autor: Aves »

uwazam ze oblit rewelacyjnie uchwycil klimat, czym totalnie przewyzsza czystosc wykonania (ktore z czego jest dobre+)
Shaman says:

-There is no evil spirits, but some just not like you.

-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Świetnie dziabiesz w GSie, baardzo fajny Nurgiel :)

Jedyne to czego się przyczepię to te dwie plastikowe głowy u tych chosenów Nurgla, wydają się być za wysoko osadzone, troche nienaturalnie.

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

W pytkę nurgiel =D>
Obrazek

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bizon »

Świetne prace, tarcza zwłaszcza przypadła mi do gustu. Drużyna do bloodbowla też świetna!

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Prace bardzo fajne, widać że masz talent i zacięcie do konwertowania i malowania =D>

ODPOWIEDZ