Galeria Druchii
Moderator: Yudokuno
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Re: Galeria Druchii
http://www.allegro.pl/item817827852_cza ... go000.html
Nie wiem jak czaszki, ale np. kolumny od tego gościa są calkiem spoko jakościowo.
Nie wiem jak czaszki, ale np. kolumny od tego gościa są calkiem spoko jakościowo.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
a sądzicie, że te gargulce
http://www.allegro.pl/item821248928_gar ... go000.html
postawione na stosie czaszek na podstawce 40x40, w oddziale 14 bg ustawionych po 7 w szeregu dawałyby radę jako filer?
ew. stos czaszek od tego kolesia, w którym zapada się jakiś człowiek/goblin/elf/krasnolud
http://www.allegro.pl/item821248928_gar ... go000.html
postawione na stosie czaszek na podstawce 40x40, w oddziale 14 bg ustawionych po 7 w szeregu dawałyby radę jako filer?
ew. stos czaszek od tego kolesia, w którym zapada się jakiś człowiek/goblin/elf/krasnolud
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Do VC bylyby idealne, ale IMO do DE też jak najbardziej pasują.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
ale chodziło mi też o to czy taki filer w pierwszym szeregu będzie wyglądał ok?
mam też pomysł na zrobienie filerów ze zrujnowanych kolumn od tego kolesia i przyczepianie do nich łańcuchami więźniów, ale to dam raczej warriorom...
mam też pomysł na zrobienie filerów ze zrujnowanych kolumn od tego kolesia i przyczepianie do nich łańcuchami więźniów, ale to dam raczej warriorom...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Twoje będą lepszeRince pisze:Prawie jak moje nurglowe bestie, nie elegancik ?
dlaczego w pierwszym szeregu? IMO filery lepiej wyglądają w dalszych szeregach, pierwszy powinien wyglądać reprezentacyjnie; CG+herosi. No chyba że walniesz taki filer na tyle ladnie że będziesz chcial go wyeksponowaćkamelot pisze:ale chodziło mi też o to czy taki filer w pierwszym szeregu będzie wyglądał ok?
A tak na serio to jeśli będzie ci się podobal w pierwszym szeregu to go tak ustawiaj
oczywiście wolałbym go mieć w środku, ale np. w 14 bg ustawionych w 2 szeregi po 7 nie wstawię filera do środka i stąd pytanie czy będzie tak z przodu obok cg i herosów/assassinów ładnie wyglądał
Moja armia (bez chariotów i hydr, bo muszę je jeszcze posklejać).
Figurki malowane na przestrzeni ostatnich 8 lat, więc nie wszystkie są na powalającym poziomie. Do tego spora doza zniszczeń, odrapań i innych katastrof. Ostatni tydzień poświęciłem na ich sklejanie, likwidacja odprysków w grudniu.
Figurki malowane na przestrzeni ostatnich 8 lat, więc nie wszystkie są na powalającym poziomie. Do tego spora doza zniszczeń, odrapań i innych katastrof. Ostatni tydzień poświęciłem na ich sklejanie, likwidacja odprysków w grudniu.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Fajna dziewica na ołtarzu. Co to za model?
Mam nadzieje, że sie nie obrazisz jak bezczelnie pomaluje moje węże na biało tak jak na Twoich tarczach?
Mam nadzieje, że sie nie obrazisz jak bezczelnie pomaluje moje węże na biało tak jak na Twoich tarczach?
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Grałem z tą armią i naprawde w RL wygląda dużo lepiej. Armia jest naprawde świetna.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jankielu aleś Ty skromny
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Kolory to tylko czerń, zieleń, srebro, złoto i odrobina bieli na tarczach (no i seadragon cloak w kolorze scaly green).
Potworki docelowo mają być zielone - kiedyś wszystkie były niebieskie, ale większość już przerobiłem.
Bohaterowie są kolorowi, bo muszą się wyróżniać.
Potworki docelowo mają być zielone - kiedyś wszystkie były niebieskie, ale większość już przerobiłem.
Bohaterowie są kolorowi, bo muszą się wyróżniać.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Mi najbardziej podobają się ci Warriors z tarczami od lizardów(chyba)
Będę mógł kiedyś pożyczyć ten pomysł
Będę mógł kiedyś pożyczyć ten pomysł
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
co do smoków; skąd jest ten smok na którym siedzi Malus(?)?