cos ala caddy + alter 3x 10 łuczników, 8 driad 2x6WR ( bez szmat, osobiescie wole grac bez nich, 6 WD 6 WW to 1318 pts, zamiast altera mozesz wrzucić go w wersji nobla weja z hoda - to chyba ostatnio popularne + sztandar, i WB na 6tke wildów. Jezeli nie grasz na drzewku nie opłaca sie grac z bsbkiem.
1700
tak w wersji socm+słomka jest przezywalny, i czasami niezle pokąsi

2250
ok masz 7 kości z rerollem i powiedzmy wchodzi czar na 14+ i despeluj to na 3ech kościach, wole scrolla dlatego zamiast tego smiesznego spirita z maga wrzucił bym 3ciego scrolla, kazdy gra jak lubi i co mu sie sprawdza ale wg mnie 3 to takie minimum. Zreszta lepiej miec i nie wykorzystac, niz nie miec a późneij żałować. elfiki sa bardzo delikatne.
Tak na marginesie, ja nie lubie miec w tej armi zadnych sztandarów poza Bsb`kiem najlepiej w wersji na orle, poprostu łatwo je stracić bo WR to nie ciężka kawa a raczej taki lepszy fast bez mozliwości flee... cięzko tym szarżować w coś od przodu, chyba ze szarza kombinowana :p polecam z alterem ^^

Jeśli juz koniecznie chc877esz tych chempionów na łucznikach to ich sobie miej, dla mnie strata punktów
Powodzenia