No daj spokójHrabia Duuku pisze:Jednym słowem weekand udany, szczegolnie oczekiwanie 1,5h na Konwiktorskiej by usłyszeć od piłkarzy LTSK bezcenne
To ja zacytuje kilka komentarzy kibiców Polonii bo meczu spędzonym przed telebimem na Konwiktorskiej.
Powrót piłkarzy z Łazienkowską na Konwiktorską (5.4km) po remisie 1:1.Kto nie był na przywiatniu ten trąba.....jedna z lepszych chwil na K6 w ciągu ostatnich lat. Warto coś takiego przeżyć!!!!!
Oprawa na pustym stadionie przed telebimem ? Czy może tak hucznie świętowaliście ten wielki, historyczny sukces 1:1?będziemy długo pamiętać te derby Smile trzeba wspomnieć o oprawie, która była również przekojot! Piękna sprawa!
Dla takich chwil warto chodzic na K6
jeden z lepszych wieczorów tego roku, jeden z piękniejszych w kibicowskiej karierze...
Remis z Legią - niezapomniany.było genialnie!! czułem się jak byśmy zdobyli majstra
R-E-W-E-L-A-C-JA!!! Dawno nie miałem okazji przeżyć takich chwil na K6 kibicowsko i piłkarsko.
Wszystko z wielkapolonia.plMój najlepszy dzień w kibicowskiej karierze! Ciężko porównać takie emocje do czegoś innego.
Naprawdę komicznie się to czyta Niemniej szacunek dla zarządu klubu za organizacje.