Serio, za tego posta jestem na Ciebie cięty. Teraz tylko napisz o jedno brzydkie słowo za dużo.

BTW, taga URL nie łaska było użyć?
--Tomash
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Proszę bardzo, kobitka, żywa:Kalesoner pisze:E tam nie ma się czym przejmować, przecież to nie był nos żywego człowieka.
a zakład? nie wiem czemu ale naprawdę źle się czuje cały dzień jak widzę jak komuś ucinają głowę, sutki, język, ktoś sobie rozcina ręce czy wacka, albo kogoś robale zżerają żywcem, to już wole rzygi jakieś czy nawet 2g1c - tak czy siak ostrzeżenie by się przydało - tylko opisowe - np. "koleś ma obrzydliwe, małe, białe, ruchliwe robaki w nosie, skrajnie obrzydliwe i absolutnie nie śmieszne"Jasiuuu pisze:i tak byś wszedł : PSupeł pisze:trzeba było link podać a nie gifa wklejać, kurw..........
Tylko, ze gif laduje sie prawie minute, w tym czasie mozesz spokojnie wylaczyc okno albo wejsc na inna strone.Supeł pisze:a zakład? nie wiem czemu ale naprawdę źle się czuje cały dzień jak widzę jak komuś ucinają głowę, sutki, język, ktoś sobie rozcina ręce czy wacka, albo kogoś robale zżerają żywcem, to już wole rzygi jakieś czy nawet 2g1c - tak czy siak ostrzeżenie by się przydało - tylko opisowe - np. "koleś ma obrzydliwe, małe, białe, ruchliwe robaki w nosie, skrajnie obrzydliwe i absolutnie nie śmieszne"Jasiuuu pisze:i tak byś wszedł : PSupeł pisze:trzeba było link podać a nie gifa wklejać, kurw..........
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie