O, już to raz od Ciebie słyszałemFanatyk pisze:A co do słodkich snów to będą, mam nową koleżankę w klasie prawa która chichra się za każdym razem jak powiem coś śmiesznego
Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Fanatyk mój człowiek x2
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
to ja bym tez legitymacje czlonkowska chcial! ; p
To ja zaproponuję pozdrowienie takiego klubu:
"Siema, chcę być PG!"
"Siema, chcę być PG!"
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Nie, skadze. Jak mozesz! (;
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Na Nurgla, tym razem nie miałam tej intencjilith pisze:Brzmi jak byscie sie nabijali z pewnego klubu, z ktorym pewna dama, miala pewien zatarg.
Poza tym zatarg, jaki zatarg. Krytyka to jeszcze nie zatarg.
Nawiasem mówiąc stanowi to odpowiedź, czemu w battla gram tylko w domu. Ale doooość!
Się pochwalę, że jestem niezwykła, bo zajęłam na Dragonie punktowo 5. miejsce.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No tak, ale to czy i gdzie gram nijak ma się do tego, że jednak się interesuję, co się w świecie turniejowym dzieje.lith pisze:To chyba stanowi odpowiedz rowniez na Twoje pytanie z ostatniego postu. A po za tym, nie rozumiem co chcialas przez to przekazac.Nawiasem mówiąc stanowi to odpowiedź, czemu w battla gram tylko w domu. Ale doooość!
Co do przekazu, proszę - ani dziś, ani w ogóle na BP nie mam ochoty się z nikim kłócić, więc dajmy sobie spokój.
Może ja jestem jakiś głupi, ale zupełnie nie rozumiem dyskusji, która aktualnie się tutaj toczy. Co to za przekazy, zatargi i granie w domu?
A licky boom boom down!!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
W skrócie: kiedyś żem skrytykowała klub Powergamers, akurat za kwestie pośrednio z grą związane.b_sk pisze:Może ja jestem jakiś głupi, ale zupełnie nie rozumiem dyskusji, która aktualnie się tutaj toczy. Co to za przekazy, zatargi i granie w domu?
Teraz się dowiaduję, że to zatarg był.
Nadal podtrzymuję, że go jednak nie było
Tyle, dość tego - skończyliśmy z tym dawno i sądzę, że nikt wracać do tego nie chce.
To w takim wypadku dziękuję za wytłumaczenie i chciałbym zauważyć, że taka prywata jest bardzo niestosowna w poważnym temacie o cyckach.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A czyżby były co do tego jakiekolwiek wątpliwości?Skavenblight pisze:To było moderatorskie upomnienie? ...
kurcze... dawno sie tak nie usmialem
dobry temat na odstresowanie i odpoczecie...
doprawdy... Niezwykli
dobry temat na odstresowanie i odpoczecie...
doprawdy... Niezwykli
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned