Niepoprawne Rozluźnianie Pośladów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
FUCK...
do tej pory niepoprawność tego rozluźniania rozumiałem raczej jako naśmiewanie się z polityków, religii i głupoty wszelakiej, no i od czasu do czasu jakieś cyckiSupełku, ale przecież nazwa tego tematu i treści wcześniej w nim zamieszczane powinny wystarczyć Ci za ostrzeżenie przed wchodzeniem na niego w ogóle. Jeśli masz za słabe nerwy, to uderzaj na zwykłe rozluźnianie, a ten temat zostaw hardkorowcom.
i temat był fajny,
może niech hardkorowcy będą mieli jeszcze jeden oddzielny temat - z robakami i samookaleczeniami?
true, true
Podczas pochłaniania obiadu zobaczyłem te robale w nosie, na resztę dnia odebrało mi apetyt. Co do chlastania się to tego nie widziałem (tylko czytałem), boję się cofnąć o jedną stronę.
Ludzie przecież to nie jest ani ciekawe, ani jakieś śmieszne. Takie rzeczy są chore i zastanawiam się czy nie potrzebne niktórym są porady przynajmniej psychologa (o ile nie psychiatry i mocnych leków), jeśli ich takie rzeczy jarają. Wiecie niektórym staje na widok małych dzieci...
Podczas pochłaniania obiadu zobaczyłem te robale w nosie, na resztę dnia odebrało mi apetyt. Co do chlastania się to tego nie widziałem (tylko czytałem), boję się cofnąć o jedną stronę.
Ludzie przecież to nie jest ani ciekawe, ani jakieś śmieszne. Takie rzeczy są chore i zastanawiam się czy nie potrzebne niktórym są porady przynajmniej psychologa (o ile nie psychiatry i mocnych leków), jeśli ich takie rzeczy jarają. Wiecie niektórym staje na widok małych dzieci...
A kogo to tu jara? To bardziej bylo lekkie trollowanie co wrazliwszychwarkseer pisze:true, true
No w sumie ja bym nawet na coś takiego nie zwrócił uwagi, ba nie wpadłoby mi do głowy, żeby czegoś takiego szukać w sieci. Skoro zapodałeś ten syf to znaczy, że po pierwsze przykuł twoją uwagę, po drugie postanowiłeś to tu zamieścić, a po trzecie musiałeś włożyć nieco wysiłku w znlezienie tego... ergo albo cię to jara, albo w nieudolny sposób postanowiłeś nabić sobie licznik postów.
Ps. jest jeszcze trzecia opcja, narodził się ktoś w stylu TC z NG na tym zacnym forum
Ps. jest jeszcze trzecia opcja, narodził się ktoś w stylu TC z NG na tym zacnym forum
Jej jak sie wszyscy przejeli! Obiecuje juz takich rzeczy tu nie wrzucac:D
Supel widze ze sie z wiekiem uwrazliwiles - pamietam jeszcze piosenki z Twojego kompa o kupie i sraniu chyba
pozdro wrazliwcy, 2g1c moim zdaniem bylo gorsze;)
Supel widze ze sie z wiekiem uwrazliwiles - pamietam jeszcze piosenki z Twojego kompa o kupie i sraniu chyba
pozdro wrazliwcy, 2g1c moim zdaniem bylo gorsze;)
Największym wrogiem słonia jest smok.
o jak sie w pamiec wrylo, maly onanistoZulus pisze: pozdro wrazliwcy, 2g1c moim zdaniem bylo gorsze;)
Ok wymyśliłem dwa niepoprawne dowcipy, są domowej produkcji, ale mam nadzieję, że się spodobają:
1
Czym się różni Jezus od ryb podczas tarła?
Chyba tylko wyglądem, bo moce mają te same.
2
Żydzi postanowili uciec z niewoli egipskiej i udać się do ziemi obiecanej, jednakże aby tego dokonać potrzebują przywódcy, który ich poprowadzi. Zebrało się więc zgromadzenie i przesłuchują trzech kandydatów: Eliasza, Abrama i Mojżesza. Pierwszy na środek wyszedł Eliasz:
- Jestem niesamowicie inteligentnym, charyzmatycznym dowódcą. Posiadam doskonały zmysł strategiczny i przygotowałem plan, który daje nam 99% szans na odniesienie sukcesu bez żadnych strat.
Żydzi pokiwali z zadowoleniem głowami i wezwali drugiego kandydata. Abram jak tylko wyszedł na przód zaczął lewitować i z pomocą telepatii odezwał się do wszystkich żydów:
- Jestem świętym mężem, posiadam ogromne moce, potrafię jedną myślą powstrzymać oddziały egipskie, a wskazówki otrzymuję od samego Boga.
Powiedziawszy to oddalił się pozostawiając żydów w euforii. Trzeci zaprezentować się wyszedł Mojżesz. Stanął na środku i zaczął się drapać po głowie.
- A ty co potrafisz Mojżeszu - zapytał szef zgromadzenia - czy posiadasz któreś z umiejętności wymienionych przez twoich poprzedników?
- Nie, ale za to znam zajebisty skrót, dzięki któremu zaoszczędzimy trochę grosza na podróży.
1
Czym się różni Jezus od ryb podczas tarła?
Chyba tylko wyglądem, bo moce mają te same.
2
Żydzi postanowili uciec z niewoli egipskiej i udać się do ziemi obiecanej, jednakże aby tego dokonać potrzebują przywódcy, który ich poprowadzi. Zebrało się więc zgromadzenie i przesłuchują trzech kandydatów: Eliasza, Abrama i Mojżesza. Pierwszy na środek wyszedł Eliasz:
- Jestem niesamowicie inteligentnym, charyzmatycznym dowódcą. Posiadam doskonały zmysł strategiczny i przygotowałem plan, który daje nam 99% szans na odniesienie sukcesu bez żadnych strat.
Żydzi pokiwali z zadowoleniem głowami i wezwali drugiego kandydata. Abram jak tylko wyszedł na przód zaczął lewitować i z pomocą telepatii odezwał się do wszystkich żydów:
- Jestem świętym mężem, posiadam ogromne moce, potrafię jedną myślą powstrzymać oddziały egipskie, a wskazówki otrzymuję od samego Boga.
Powiedziawszy to oddalił się pozostawiając żydów w euforii. Trzeci zaprezentować się wyszedł Mojżesz. Stanął na środku i zaczął się drapać po głowie.
- A ty co potrafisz Mojżeszu - zapytał szef zgromadzenia - czy posiadasz któreś z umiejętności wymienionych przez twoich poprzedników?
- Nie, ale za to znam zajebisty skrót, dzięki któremu zaoszczędzimy trochę grosza na podróży.
Marek Hłasko pisze: ... rzecz działa się na Pradze, gdzie - jak wiadomo - jedyną atrakcją są niedźwiedzie i pijacy. Praga wciąż jest jeszcze innym miastem i często człowiek ze śródmieścia przystaje tu zdziwiony.
- Master of reality
- Oszukista
Ten drugi nawet dobry
I sold my soul for rock'n roll