Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Się nie podoba to nie kontynuuj.
Generalnie nie przepadam za postami, których jedyną treścią jest "ale spamujecie", bo od tego jest moderator tudzież admin.
Generalnie nie przepadam za postami, których jedyną treścią jest "ale spamujecie", bo od tego jest moderator tudzież admin.
A licky boom boom down!!!
jak Skavenblight w koncu kupi kostium i da fotki, to mysle ze znowu sie temat rozrusza troche ;p
Coś mi się zdaje, że prędzej figurki kupi .jak Skavenblight w koncu kupi kostium i da fotki, to mysle ze znowu sie temat rozrusza troche ;p
Zrzućcie się na kostium dla niej, jeśli Wam tak zależy
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Tobie powinno zalezec, zeby forum jak najpopularniejsze i najaktywniejsze bylo.. moze zacznij jakas akcje zorganizowana na BP czy cos ;pTomash pisze:Zrzućcie się na kostium dla niej, jeśli Wam tak zależy
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A to racja! Choćbym sobie miała od ust odejmować, to figurki będą.TomCio pisze:Coś mi się zdaje, że prędzej figurki kupi .jak Skavenblight w koncu kupi kostium i da fotki, to mysle ze znowu sie temat rozrusza troche ;p
No i słowo stało się ciałem, a w zasadzie cyckiem. Podłubałam dzisiaj i zrobiłam cycki Opętanemu, znaczy Opętanej. Prawdziwa domina będzie
Śmiejesz się?TruePunk pisze:Tobie powinno zalezec, zeby forum jak najpopularniejsze i najaktywniejsze bylo.. moze zacznij jakas akcje zorganizowana na BP czy cos ;p
Szydzisz sobie?
Ja tego nie zrobię?
Skavenblight nie ruszy tematu dalej?
Czekaj no, kurna...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
no coz... mimo iz zonaty to pomoge w trzewieniu kultury i wogole ect ect... po ile zrzuta?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Po 5 złotych będzie najlepiej.
Jest jedna umowa Skavenblight - kostiumik dostaniesz ale my wymagamy żeby do każdego postu było dołączone inne zdjęcie w tymże kostiumiku
PS. mój obiekt westchnień o którym wcześniej pisałem okazał się muzułmanką. Dziękuję, postoję.
Jest jedna umowa Skavenblight - kostiumik dostaniesz ale my wymagamy żeby do każdego postu było dołączone inne zdjęcie w tymże kostiumiku
PS. mój obiekt westchnień o którym wcześniej pisałem okazał się muzułmanką. Dziękuję, postoję.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
do sygnatury doda fotke i juz!
prawdziwie meska decyzja! choc ciutke dwuznaczne.Fanatyk pisze:
Sprostowanie do prasy: to mówiłem ja, nie mój penis.
A co do kapitana Haka...
Skavenblight pyta się kapitana Haka o pozwolenie na założenie tego stroju i opublikowanie fotek. Kapitan Hak, znany ze swego temperamentu i wyczucia klimatu mówi,
Kapitan Hak - Fak!
I o to chodzi.
Skavenblight - to umówmy się tak, za każde Twoje zdjęcie w stroju, ja opublikuję identyczne, tyle że ja będę w tym samym stroju, tym samym rozmiarze - deal?
A co do kapitana Haka...
Skavenblight pyta się kapitana Haka o pozwolenie na założenie tego stroju i opublikowanie fotek. Kapitan Hak, znany ze swego temperamentu i wyczucia klimatu mówi,
Kapitan Hak - Fak!
I o to chodzi.
Skavenblight - to umówmy się tak, za każde Twoje zdjęcie w stroju, ja opublikuję identyczne, tyle że ja będę w tym samym stroju, tym samym rozmiarze - deal?
Jezusa w to nie mieszaj... ;PKacper pisze:Jezusie Nazareński!!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
-
- Kretozord
suchy sie ten temat robi