Niepoprawne Rozluźnianie Pośladów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
szukasz pracy?
http://otopraca.gazetaprawna.pl/praca/T ... -605455427
a tutaj gif ktory nie ma nic wspolnego z linkiem powyzej
http://otopraca.gazetaprawna.pl/praca/T ... -605455427
a tutaj gif ktory nie ma nic wspolnego z linkiem powyzej
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Rozwalające:
"ponadprzeciętna sprawność fizyczna"
"umiejętność radzenia sobie w sytuacjach stresowych"
"otwartość na nowe doświadczenia i eksperymenty będzie dodatkowym atutem" xD
A co do pracy to mój kumpel znalazł roznoszenie ulotek 80zł za 2 godziny, są tylko dwa małe warunki:
- Po 21.00
- Na Pradze Południowej
Chętnym życzę powodzenia xD
"ponadprzeciętna sprawność fizyczna"
"umiejętność radzenia sobie w sytuacjach stresowych"
"otwartość na nowe doświadczenia i eksperymenty będzie dodatkowym atutem" xD
A co do pracy to mój kumpel znalazł roznoszenie ulotek 80zł za 2 godziny, są tylko dwa małe warunki:
- Po 21.00
- Na Pradze Południowej
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286%
http://www.youtube.com/watch?v=fWWuKuDEmb4 nie przypominam sobie żeby było pewnie było ale jak już jesteśmy przy temacie policji hamerykańskiej to proszę bardzo
Fajne mity rozsiewasz ^^ Ja mieszkam na Pradze Południe i jest bardzo spokojnie, ludzie grzeczni, uśmiechnięci, myśli ich niezmącone agresją ^^Arathorn pisze: A co do pracy to mój kumpel znalazł roznoszenie ulotek 80zł za 2 godziny, są tylko dwa małe warunki:
- Po 21.00
- Na Pradze Południowej
Marek Hłasko pisze: ... rzecz działa się na Pradze, gdzie - jak wiadomo - jedyną atrakcją są niedźwiedzie i pijacy. Praga wciąż jest jeszcze innym miastem i często człowiek ze śródmieścia przystaje tu zdziwiony.
Na całej Pradze nie mieszkam.Arathorn pisze:Może dlatego, że tam mieszkasz...Izo pisze:Ja mieszkam na Pradze Południe
Marek Hłasko pisze: ... rzecz działa się na Pradze, gdzie - jak wiadomo - jedyną atrakcją są niedźwiedzie i pijacy. Praga wciąż jest jeszcze innym miastem i często człowiek ze śródmieścia przystaje tu zdziwiony.
Cokolwiek byście nie mówili to avatar ma zajebisty (izo)
... bo ciągle ktoś je powiela ^^ Przykładem jest mój podpis, cytat z opowiadania "Pijany o dwunastej w południe" Marka Hłasko. Kolejny fajny przykład to pierwszy odcinek serialu alternatywy 4 i pięknie sportretowana Praga (Balcerek tam mieszkał) jako zabłocona wieś pełna melin i złodziei ^^Arathorn pisze:Stereotypy nigdy nie przestają istnieć...
Czasy się zmieniły i Praga idzie w lepszym kierunku niż wiele innych części warszawy. Zaręczam też, że jest tu bezpieczniej niż w centrum.
A nie nie nie - druga strona Wisły to druga strona Wisły ^^Arathorn pisze:Przecież Praga to prawie centrum, przynajmniej północnaIzo pisze:Zaręczam też, że jest tu bezpieczniej niż w centrum.
Chodziło mi o dzielnice.
A gdzie dokładniechociaż sam mieszkam na Woli