Galeria Kamelota ( 09.03.10 - kilka nowości :P )
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: DE kamelota
Auu, czarka niewyraźna, u shade'a mógłbyś trochę więcej powyciągać tego niebieskiego, a efekt byłby o niebo lepszy.
czarodziejka JEST wyraźna, a szejda nie zamierzam wyciągać bo po pierwszej próbie doszedłem do wniosku, że nie mam odpowiedniego pędzla...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
To czym ty malujesz że nie możesz tym kreski zrobić?
Ta czarodziejka to w ogóle była podładowana? Bo ja chyba widzę prześwitujący metal figurki...
Ta czarodziejka to w ogóle była podładowana? Bo ja chyba widzę prześwitujący metal figurki...
kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Nie sprzedałbyś mi tego pijanego korsarza? Bo jak go będe sobie oglądał w stanie nietrzeźwości to cała noc wesoła
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
metaliki na czarodziejce prześwitują, ponieważ była pomalowana dawno, potem ją poprawiałem i wczoraj już nie chciało mi się poprawiać tych kilku punkcików...
a cieniowanie na shade-ach mi się po prostu podoba takie jakie jest i jeśli będę je zmieniać to dopiero za jakiś dłuższy czas... natomiast jeśli chodzi o wyciągnięcie ich to prostą kreskę mogę zrobić, ale jej grubość będzie niesatysfakcjonująca...
a cieniowanie na shade-ach mi się po prostu podoba takie jakie jest i jeśli będę je zmieniać to dopiero za jakiś dłuższy czas... natomiast jeśli chodzi o wyciągnięcie ich to prostą kreskę mogę zrobić, ale jej grubość będzie niesatysfakcjonująca...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Dokładnie, ma upaćkane spodnie od niebieskiego.Astronomick pisze:Ten shade jest pomalowany trochę niestarannie...
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
racja, nie wiem jak mogłem tego nie zauważyć, ale było minęło i postaram się to dzisiaj poprawić...
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Ty ale ja serio sie pytałem o tą sprzedaż...
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
A ile chcesz?kamelot pisze:a ile byś za niego dał?
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Nie chce mi sie
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
No ale PW serio zabiera tą sekundke czy dwie więcej niż zwykły post
Oto pierwsza figurka do mojej armii demonów Khorne-a...
Myślę, że jak na pierwszego pomalowanego demona to wyszło nie najgorzej...
Zdjęcia niestety kiepskie, ale coś widać...
Proszę o komentarze i konstruktywną krytykę
Myślę, że jak na pierwszego pomalowanego demona to wyszło nie najgorzej...
Zdjęcia niestety kiepskie, ale coś widać...
Proszę o komentarze i konstruktywną krytykę
Niestety białego nie mam, a nakładanie pędzelkiem to koszmar...
Poza tym może rozwiniesz co jest ok, a co nie zamiast nabijać sobie kolejny post niesprecyzowaną uwagą?
Poza tym może rozwiniesz co jest ok, a co nie zamiast nabijać sobie kolejny post niesprecyzowaną uwagą?
Używaj białego podkładu po prostu (mogę sprzedać, GW w spreju ) to będzie IMO dużo lepiej wyglądało.
Gość tak w ogóle jest trochę niewyraźny. Jakbyś za grubo farby nakładał. Może nałóż na niego teraz wash'a jakiegoś.
Nie jest źle jak na początek.
Gość tak w ogóle jest trochę niewyraźny. Jakbyś za grubo farby nakładał. Może nałóż na niego teraz wash'a jakiegoś.
Nie jest źle jak na początek.